Liga 1

Pandurii castiga la Timisoara intr-un meci de sase puncte

Victorie uriasa obtinuta de Pandurii Tg.Jiu cu 1-0, marti seara, in deplasare cu ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a 12-a a playout-ului. Clasamentul actualizat din playout.

Unicul gol al gorjenilor a fost marcat in prima repriza, minutul 19, prin Paul Pacurar cu o reluare din sase metri la o minge respinsa in fata de portarul Straton.

Timisoara a avut doua ocazii mari si un gol anulat in prima repriza, faza la care atacantul Pedro Henrique a gafat incredibil si a fost eliminat pentru al doilea galben ca urmare a unui hent.

Mai intai Canu a reluat pe spate in bara, dupa care in finalul reprizei la una dintre ultimele faze a venit randul lui Soljic sa trimita in bara cu un sut din apropiere.

Eliminarea lui Pedro s-a produs cu patru minute inaintea pauzei. Excelent gasit de o centrare a lui Croitoru, atacantul brazilian a ratat reluarea cu capul si a trimis mingea cu mana in poarta. Golul a fost anulat si Pedro eliminat.

Cu un om mai putin pe teren gazdele au avut mare sansa in partea secunda la una dintre cele mai mari ocazii din istoria Ligii 1.

Hamed a centrat in fata portii si Batin nu a prins poarta cu o reluare din 4-5 metri peste poarta complet goala.

ACS Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Cânu, Scutaru (Ignea '74), Şeroni - Soljici, Artean - Bărbuţ, M. Croitoru (Drăghici '75), Fucek (Doman '74) - P. Henrique. Antrenor: Ionuţ Popa.

Pandurii Târgu Jiu: L. Popescu - G. Negoiţă, Erico Da Silva, Ene, Buşu (Nwabueze '61) - Cioinac, Stana (Zaina '68) - Firţulescu (Surugiu '53), P. Păcurar, Y. Hamed - Batin. Antrenor: Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Cânu '15, Pedro Henrique '34, '41, Străuţ '55, Fucek '70, Straton '85, Şeroni '88 / Buşu '37, Batin '42, Firţulescu '45, L. Popescu '84, Negoiţă '90+1, Zaina '90+7

Cartonaş roşu: Pedro Henrique '41

Arbitri: George Găman - Ovidiu Artene, Mircea Orbuleţ - Florin Mihai Marcu.



Pandurii castiga la Timisoara intr-un meci de sase puncte