Liga 1

Ouzounidis: “Am jucat mai bine in zece jucatori” | Reactia lui Petrea dupa infrangerea din Banie

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Marinos Ouzounidis considera ca formatia sa a evoluat mai bine dupa momentul eliminarii lui Bogdan Vatajelu in meciul cu FCSB, castigat cu 2-0.

“In prima repriza nu am jucat foarte bine. Am fost mai nervosi decat in mod normal. La pauza chiar le-am spus sa se relaxeze un pic pentru ca FCSB nu e mai buna ca noi.

“In a doua repriza am fost mai bun. Poate parea ciudat, dar cand am jucat in zece a fost mai bine pentru noi.

“Pana la urma este doar o victorie. Am castigat doar trei puncte si mai avem multe meciuri de jucat ca sa ne gandim la alte locuri”, a declarat antrenorul grec al celor de la Universitatea Craiova.

Acesta a comentat in termeni critici si programul infernal din aceasta perioada, cu meciuri din trei in trei zile.

“Este ceva la care ar trebui sa se gandeasca federatia, dar majoritatea echipelor nu apuca sa se pregateasca asa cum trebuie. Este de necrezut sa joci duminica, la 21:00. Toti avem familii, copii, vrem sa fim cu familiile, dar nimeni nu se gandeste la asta”, a spus Ouzounidis.

Anton Petrea: “O infrangere care ne pune in dificultate”

FCSB a pierdut la Craiova al doilea meci consecutiv si formatia pregatita de Anton Petrea a cedat primul loc in clasament rivalei CFR Cluj.

“Sunt doua infrangeri care ne pun in dificultate, din punct de vedere al punctelor si al clasamentului.

“Ce ne ramane noua acum de facut este sa ne pregatim pentru ceea ce urmeaza, pentru ca suntem abia aproape la jumatatea play-off-ului si mai sunt destul de multe meciuri de jucat si puncte de castigat si trebuie sa vedem ce avem de facut cu lotul pe care il avem la dispozitie”, a spus antrenorul celor de la FCSB.

Universitatea Craiova a castigat in inferioritate numerica, scor 2-0, in fata celor de la FCSB.

Alexandru Cicaldau si Dan Nistor au marcat golurile formatiei craiovene.Ouzounidis: “Am jucat mai bine in zece jucatori” | Reactia lui Petrea dupa infrangerea din Banie