Otelul Galati

Petre Grigoras, la un pas sa fie ingropat de medicii romani

Petre Grigoras a ajuns la cutit, bolnav de inima dupa ce timp de ani de zile medicii i-au spus ca sufera de o depresie, iar el s-a tratat doar pentru aceasta, neffind cazul. El a acuzat sistemul medical din Romania.

Antrenorul Otelului se chinuie de peste trei ani cu problemele de sanatate, insa abia acum a aflat cu adevarat ce are. El a fost operat saptamana trecuta pe cord si i s-a montat un stimulator cardiac.

"Nu inteleg de ce abia acum au descoperit ca am aceasta problema la inima. Am avut alt diagnostic si m-am tratat de altceva, cand de fapt eu eram bolnav de inima. Nu inteleg cum este posibil asa ceva. Ma bucut ca nu a fost prea tarziu si ca s-a rezolvat pana la urma", a declarat Petre Grigoras la Digi Sport.

In 2010, Grigoras s-a retras pentru scurt timp din fotbal, dupa ce doctorii i-au spus ca sufera de depresie si ca trebuie sa se odihneasca. In aprilie 2013 el a descoperit la Brasov ca sufera de inima si a fost operat. Nu este cert cand si daca va mai reveni in cariera de antrenor.



Petre Grigoras, la un pas sa fie ingropat de medicii romani