Otelul Galati

Antrenor german pentru Otelul Galati

Echipa Otelul Galati va fi pregatita in continuare de un antrenor german cu o carte de vizita impresionanta. Dorinel Munteanu il cunoaste bine si spune ca Ewald Lienen va face treaba buna la Galati.

Ewald Lienen, in varsta de 59 de ani, ultima oara la AEK Atena, va fi noul antrenor al echipei Otelul Galati, tehnicianul sosind, marti, in Romania, anunta Mediafax.

Lienen si-a inceput cariera de antrenor la echipa secunda a celor de la MSV Duisburg, dupa care a fost promovat principal la prima formatie. El a mai antrenat pe Hansa Rostock, FC Koln, Tenerife, Borussia Monchengladbach, Hannover, Panionios, TSV 1860 Munchen, Olympiakos si Arminia Bielefeld.

Ca fotbalist, el a evoluat pentru Arminia Bielefeld, Borussia Monchengladbach si MSV Duisburg.

Dorinel Munteanu, antrenorul care a adus primul titlu din istoria clubului galatean, a spus ca-l cunoaste foarte bine pe Lienen.

“E un antrenor bun, care a avut succes la FC Koln. Am fost la un pas de a lucra impreuna, el a preluat-o pe FC Koln in 1999, exact dupa ce am plecat. Am incredere in el ca poate obtine rezultate bune. E important sa readuca Otelul acolo unde a fost in urma cu cateva sezoane. Sunt bucuros ca vine in Liga I un antrenor cu mentalitate sanatoasa din Germania si cred ca se poate adapta la fotbalul din Romania", a spus Munteanu.

Otelul Galati s-a despartit de Ionut Badea dupa etapa a 12-a din Liga 1, iar Constantin Schumacher a asigurat interimatul la meciul din optimile Cupei Romaniei cu cei de la Corona Brasov si la partida de campionat cu FC Botosani, ambele castigate de Otelul, cu 2-1.



Antrenor german pentru Otelul Galati