Liga 1

Otelul a castigat al treilea meci consecutiv

Otelul Galati s-a impus fara probleme pe teren propriu in fata Universitatii Cluj. Galatenii au castigat cu 2-0 cu cate un gol in fiecare repriza, prima reusita apartinandu-i lui Liviu Antal, iar a doua lui Marius Pena din penalty.

La doar cateva zile dupa scandalul din urma meciului cu CFR Cluj, Universitatea lui Claudiu Niculescu a aratat ca o echipa cu totul debusolata la Galati. Nu le-a iesit nimic ardelenilor in prima repriza cu Otelul, echipa care a dominat teritorial, a avut mai multe ocazii si si-a concretizat jocul bun si pe tabela.

Dupa mai multe incercari timide de la distanta de a pune in pericol poarta lui Bosneag, galatenii au impins tot mai mult jocul spre careul advers, iar in minutul 24 Liviu Antal a deschis scorul cu un sut in diagonala, dupa ce a primit o excelenta pasa la intalnire de la Giurgiu.

Clujenii s-au trezit cu greu din amorteala si au aratat mai mult fotbal ofensiv pana la pauza, insa fara sa-si creeze prea multe ocazii. Doar Adrian Cristea a incercat in doua faze poarta lui Grahovc, insa primul sut s-a dus putin pe langa bara, iar al doilea a fost prins de portarul Otelului.

Claudiu Niculescu a schimbat ofensiv dupa pauza, dar acest lucru nu s-a vazut. Ardelenii au revenit la jocul apatic din startul meciului si au fost din nou taxati. In minutul 66 Marius Pena a obtinut un penalty dupa un duel cu Mendy pentru minge, lovitura de pedeapsa pe care tot Pena a transformat-o si a dus scorul la 2-0.

Prima mare ocazie de gol a clujenilor a venit abia in minutul 85, cand Draghici a fost blocat excelent in ultima clipa de Grahovac. Portarul otelarilor a avut cateva conflicte cu suporterii din spatele lui pe parcursul reprizei secunde, insa a revenit in gratiile lor dupa parada in fata lui Draghici.

Onlinesport: Irina Maxim



Otelul a castigat al treilea meci consecutiv