Liga 1

Omrani ar putea ajunge la FCSB

Atacantul francez Billel Omrani s-ar putea desparti in aceasta iarna de CFR Cluj pentru a ajunge la FCSB, rivala la titlu a ardelenilor.

Iuliu Muresan, presedintele celor de la CFR Cluj, a admis ca Omrani ar putea ajunge la FCSB si i-a stabilit acestuia pretul de transfer.

Un milion de euro trebuie sa plateasca Gigi Becali pentru a-si asigura semnatura lui Omrani, spune Muresan.

"Trebuie să discute cu noi şi vom negocia un preţ corect. Omrani mai are încă un an de contract, din vară. Nu ştiu dacă l-am vinde pe Omrani cu un milion de euro, poate pe mai mult", a declarat Muresan la Pro X.

FCSB l-a transferat ultima oara de la CFR Cluj pe fundasul Ionut Larie in vara anului 2017, insa acesta si-a pierdut locul de titular dupa venirea sarbului Bogdan Planic.

Ultima oara cand FCSB a adus un atacant din Gruia s-a dovedit o mutare extrem de neinspirata. Francezul Gregory Tade, golgeter al campionatului la CFR Cluj, a fost unul dintre cei mai slabi atacanti din istoria clubului ros-albastru.

Omrani a devenit varianta pentru FCSB in eventualitatea in care slovacul Adam Nemec de la Dinamo nu va fi convins sa semneze in iarna.



Omrani ar putea ajunge la FCSB