Liga 1

Un dinamovist cu ceafa groasa a vrut sa il bata pe MM

Spiritele au fost incinse la vestiare, duminica seara, dupa meciul Dinamo - Steaua, incheiat cu victorie stelistirlor cu 2-1.

Imaginile tv au aratat un schimb de replici intre Mihai Stoica si unul dintre oficialii lui Dinamo, un tip mare si cu ceafa groasa pe nume Bogadn Balanescu. Dinamovistul s-a enervat cumplit dupa ce MM a aratat repetat catre oficialii ros-albi un semn cu sase degete, care le arata cele sase victorii la rand ale Stelei contra lui Dinamo.

Exasperat sa vada mareu sase degete fluturate de MM, Balaescu a incercat sa mearga dupa acesta la vestiarul Stelei. MM se afla in spatele stewarzilor si jucatorilor Stelei, vociferand catre Balanescu, iar acesta incerca sa rupa lantul de oameni pentru a ajunge a oficialul stelist, in timp ce ii arunca acestuia cuvinte si gesturi de genul "lasa ca te prind eu".

Dupa ce a mai fluturat o data cele sase degete, MM a disparut spre vestiar, insa a reaparut pentru un un nou schimb de replici inainte de a pleca definitiv, spre disperarea lui Balanescu, pentru care totul fusese prea mult.

"Nu stiu cine era acel om, ma injura si i-am spus sa ma injure dupa ce imi spune cine este", a spus dupa incidente Mihai Stoica.



Un dinamovist cu ceafa groasa a vrut sa il bata pe MM