Liga 1

Oțelul continuă seria remizelor: 0-0 pe teren propriu cu Rapid

Sursă foto: https://www.facebook.com/SCOtelulGalati/

Echipa Oțelul Galați ajunge la opt remize înregistrate în nouă etape și rămâne fără victorie de la revenirea în prima ligă.
Așa am trăit: Oțelul Galați - Rapid

Ultima ”victimă” a gălățenilor în materie de remize este Rapid, o formație care venise la malul Dunării după trei meciuri în care a marcat 12 goluri.

Forma ofensivă a giuleștenilor a fost oprită de Oțelul lui Dorinel Munteanu la capătul unui meci din care n-au lipsit ocaziile.

Bamgboye a ratat cea mai mare șansă de gol a Rapidului, în prima repriză, când a reluat în bară la o pasă din flancul drept.

Dur-Bozoancă, portarul gazdelor, a intervenit decisiv în minutul 44, când a respins peste bară la o minge trimisă pe poartă direct dintr-un corner.

În partea secundă, Rapid a trimis mingea în poartă, însă reușita lui Bamgboye din minutul 57 a fost invalidată de o poziție afară din joc.

Același Dur-Bozoancă a eviat autogolul în minutele de final, iar la cealaltă poartă Jardan a ratat de puțin dintr-o lovitură liberă.

Rapid a încheiat meciul în zece, Kait fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Kait începuse meciul ca rezervă și a intrat din minutul 27 în locul accidentatului Oaidă.

Caseta tehnică

Oțelul: Dur-Bozoancă - Adăscăliţei (Miguel Silva 53), Zivulic (Ghiocel 53), Lovric, Zhelev - Cisotti, A. Lopez, Samuel Teles (Jardan 77) - Bodişteanu (R. Tănasă 46), Al. Pop (Fatai 74), Maciel. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Rapid: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Emmers (Al. Albu 85), Oaidă (Kait 28), Borja Valle (Al. Ioniţă 66) – Funsho Bamgboye, Rrahmani, Petrila (Al. Stan 85). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Adăscăliţei 21, Zivulic 45+1, R. Tănasă 74, Lovric 83, Maciel 87, Miguel Silva 90+5 / Emmers 22,  Funsho Bamgboye 39, Kait 83, P. Iacob 87, Al. Stan 90+4.

Arbitri: Marian Barbu – Mihai Marius Marica, Imre-Laszlo Bucsi.Oțelul continuă seria remizelor: 0-0 pe teren propriu cu Rapid