Liga 1

O minunatie de gol a inclinat balanta in Hermannstadt - U Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Etapa intermediara cu numarul 28 a debutat, marti, cu duelul dintre Hermannstadt si Universitatea Cluj, meci castigat de Sepcile Rosii, cu 1-0.

Unicul gol al disputei de la Sibiu i-a apartinut lui Ioan Filip si a fost una cu adevarat de exceptie.

Dan Nistor, jucator ajuns la U Cluj in pauza de iarna de la Universitatea Craiova, a patruns in careu si a pasat in fata portii pentru Filip.

Mijlocasul celor de la U Cluj a finalizat spectaculos cu calcaiul oferind unul dintre cele mai frumoase goluri ale actualului sezon de Liga 1.

Hermannstadt a avut un gol anulat de VAR pentru offside la Balaure, in minutul 71.

Cu patru minute inaintea finalului cei de la Hermannstadt au ratat o lovitura de la 11 metri prin Babic. Portarul Gorcea si-a reparat eroarea de la faultul care a provocat penalty-ul si a blocat sutul aceluias jucator.

Pentru U Cluj este prima victorie dupa patru meciuri in care formatia lui Ioan Ovidiu Sabau inregistrase trei remize si o infrangere.

Hermannstadt ramane fara victorie in 2023, contabilizand a patra infrangere in sase meciuri.

U Cluj a urcat pe locul 9 in clasament, cu 31 de puncte, in timp ce Hermannstadt ramane pe pozitia a 13-a.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Letica - I. Stoica, F. Bejan (G. Iancu 46), C. Ene - Butean, Biceanu, Baba Alhassan (Limaj 57), Opruţ - I. Petrescu (S. Balaure 57), D. Paraschiv Babic 81), C. Popescu. Antrenor: Marius Măldărăşanu.

U Cluj: Gorcea - Martic, F. Ilie, Ispas, D. Oancea (Goranov 80) - Chipciu, I. Filip (Remacle 80), Romario Pires, Bic - D. Nistor (Fulop 88) - Mamadou Thiam (Jose Gomes 67). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Bejan 37, I. Petrescu 39, D. Paraschiv 45+1, C. Ene 87. I. Stoica 90+6 / Gorcea 85

Arbitri: Sebastian Colţescu - Adrian Popescu, Andrei Constantinescu.



O minunatie de gol a inclinat balanta in Hermannstadt - U Cluj