Liga 1

Nu s-a terminat! Pandurii merge la TAS in speranta ca va ramane in Liga 1

Liga 1 nu se termina nici macar atunci cand chiar toata lumea credea ca a cazut cortina peste un sezon, iar barajul dintre Poli Timisoara si UTA s-ar fi putut juca degeaba.

Cel putin asa spera conducerea clubului Pandurii Tg.Jiu care ameninta ca va merge la TAS pentru a contesta cele trei puncte pierdute cu ASA Tg.Mures in final de an 2016, cand jucatorii gorjeni au refuzat sa iasa pe teren in repriza a doua in semn de protest pentru terenul impracticabil.

Marin Condescu, presedintele celor de la Pandurii, a anuntat care sunt cele doua perspective pentru Pandurii in acest moment.

Prima varianta vizeaza ramanerea in Liga 1 printr-o decizie favorabila a TAS in privinta punctelor pierdute cu ASA, dar aceasta pare mai degraba o ipoteza mai mult decat utopica.

“Daca vom ramane in prima liga, vom juca tot la Severin pana la inaugurarea stadionului din Targu Jiu”, spune Condescu.

A doua varianta si cea mai aproape de realitate o plaseaza pe Pandurii printre echipele din Liga 2 sezonul urmator, meciurile de acasa urmand a fi jucate la Motru.

“Consiliul Judetean Gorj isi mentine contributia pentru finantarea clubului si CS Pandurii nu va intra in faliment”, a mai promis Condescu in interventia sa la Radio Infinit.

Acesta mai spera ca Pandurii sa recupereze si cele trei puncte pierdute din cauza neindeplinirii obligatiilor contractuale fata de fosti jucatori care s-au adresat instantelor sportive.



Nu s-a terminat! Pandurii merge la TAS in speranta ca va ramane in Liga 1