Liga 1

FCSB si Dinamo raman in afara locurilor de playoff dupa 1-1 in derby

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipele FCSB si Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), in eternul derby al fotbalului romanesc, meci disputat sambata seara pe Arena Nationala in etapa a 12-a din Liga 1.

Asa am trait FCSB - Dinamo

Un meci decis inaintea pauzei de reusitele lui Ciobotariu pentru Dinamo, respectiv Coman pentru FCSB.

In pofida numeroaselor ocazii aparute la ambele porti tabela s-a incapatanat sa ramana in echilibru pana la ultimul fluier al centralului Istvan Kovacs.

La partida au asistat putin peste 30.000 de spectatori.

In minutul 33, la un corner pe care urma sa-l execute Coman pentru FCSB, meciul a fost oprit vreme de zece minute din cauza scandarilor rasiste ale fanilor dinamovisti aflati in peluza din apropiere.

Dinamo a inceput mai bine acest nou episod al marelui derby si pe fondul dominarii echipa din Stefan cel Mare a deschis scorul prin Ciobotariu in minutul 9.

Un gol venit dupa ce FCSB ratase deschiderea scorului prin Coman in minutul 3. Sut din interiorul careului blocat in extremis de portarul italian Piscitelli.

Dupa marcarea golului cei de la Dinamo au facut pasul inapoi si pe acest fond FCSB a reusit egalarea prin Coman. Acesta a primit de la Tanase si l-a invins pe portarul dinamovist cu un sut pe jos.

Dinamo a revenit in ofensiva si a dominat finalul reprizei trecand in doua randuri pe langa golul de 2-1. Popescu l-a pus la grea incercare pe Balgradean in minutul 43 din centrarea lui Nistor, pentru ca apoi bara sa se opuna la devierea lui Puljic in minutul 45.

Oaspetilor le-a fost refuzat un penalty la hentul comis de Cristea in prelungirile reprizei, o faza care i-a scapat centralului Kovacs, dar care din sezonul viitor va fi indreptata de arbitrajul video (VAR).

Cu Gnohere si Popa trimisi in teren din minutul 46 FCSB a dominat debutul reprizei secunde si Tanase a reluat cu capul in transversala din centrarea lui Popa in minutul 51.

”Cainii” au trecut la randul lor pe langa golul doi in minutul 55 dupa un contraatac blocat in extremis de Cristea in fata lui Montini.

FCSB a ratat o mare ocazie in minutul 90 la sutul lui Coman dintr-o lovitura libera respins cu un reflex fabulos de portarul italian Piscitelli.

La ultima faza a meciului Gnohere a ratat de putin intalnirea cu balonul trimis pe jos spre poarta de Morutan.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Cr. Manea (Moruţan '74), I. Cristea, Planici, Panţîru -  Vînă (Ad. Popa '46), Oaidă, Ov. Popescu - D. Man (Gnohere '46), Fl. Tănase, Fl. Coman. Antrenor Bogdan Argeş Vintilă;

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljici, M. Popescu, Corbu -  Mrzljak (Răuţă '60), Filip - R. Moldoveanu (Brito '90+4), Nistor, Neicuţescu (D. Popa '74) - Montini. Antrenor Dusan Uhrin.

Cartonaşe galbene: Coman '3, Tănase '32, Vînă '45+1, Oaidă '59, Planici '71, Ov. Popescu '74 / Filip '2, Puljici '12, Neicuţescu '27, Corbu '32, Nistor '76, Ciobotariu '87, Piscitelli '90+4.

Arbitri: Istvan Kovacs

stire in curs de actualizare



FCSB si Dinamo raman in afara locurilor de playoff dupa 1-1 in derby