Liga 1

Niculescu ironizeaza Steaua: “Nu pot sa dorm ca joaca ei cu Plzen”

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC

Claudiu Niculescu n-a digerat prea bine infrangerea cu Steaua din ultimul minut al meciului de duminica seara si la conferinta de presa s-a dezlantuit impotriva ros-albastrilor.

Intrebat despre meciul pe care Steaua il va disputa cu Viktoria Plzen in turul 3 preliminar al Champions League, Niculescu a cedat si a oferit un raspuns ironic.

“Stii cat ma intereseaza pe mine ce face Steaua cu Plzen? Din seara asta chiar nu mai pot sa dorm ca joaca Steaua cu Plzen. Peste cat timp e meciul? Ce treaba am eu cu Steaua?”, a spus antrenorul celor de la FC Voluntari.

In alta ordine de idei, tehnicianul ilfovenilor a spus intr-un interviu pentru Dolce Sport ca a avut parte de o intalnire “speciala” cu suporterii stelisti.

“A fost superba intalnirea. Sunt fleasca pe spate de la cata apa au aruncat in mine si de cate ori m-au scuipat. Intalnesti tot felul de nebuni, oameni frustrati”, a declarat Niculescu.

Castigatoare a Cupei si a Supercupei Romaniei, FC Voluntari a fost la doua minute distanta de un egal cu Steaua in prima etapa a Ligii 1.

Golul lui Denis Man din minutul 90+2 le-a stins insa lumina ilfovenilor.



Niculescu ironizeaza Steaua: “Nu pot sa dorm ca joaca ei cu Plzen”