Liga 1

Mutu ii raspunde taios lui Hagi: “Vorbeste cam mult”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Exilat in tribuna din cauza unei suspendari si infrant pe teren propriu de Sepsi, Adrian Mutu s-a erijat in avocatul selectionerului Cosmin Contra printr-un atac taios si surprinzator lansat in directia lui Gheorghe Hagi.

Fostul mare international si actual antrenor patorn la Viitorul criticase cu o seara inainte selectia facuta de Cosmin Contra pentru amicalele cu Chile si Finlanda, fiind nemultumit pentru neconvocarea la lot a lui Ianis Hagi.

Contra a raspuns sambata explicand motivele care l-au determinat sa nu apeleze la tanarul Hagi pentru doua meciuri si conflictul parea ca s-a incheiat aici.

Mutu a intervenit in apararea fostului sau coleg de camera si de nebunii extra fotbalistice, lansand un atac surprinzator la adresa lui Hagi.

“Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi sa spuna un asemenea lucru. Cosmin e un super profesionist si e treaba lui cum alege anumiti jucatori pentru meciurile astea”, a spus Mutu.

“Sa il acuzi pe un antrenor, pe un baiat care a fost exemplar in viata lui, sa il acuzi de anumite lucruri mi se pare lipsa de profesionalism din partea lui Hagi. Cateodata vorbeste cam mult”, a spus Mutu despre fostul sau coleg de la echipa nationala alaturi de care a jucat la EURO 2000.



Mutu ii raspunde taios lui Hagi: “Vorbeste cam mult”