Liga 1

Mutu are emotii inaintea barajul cu Chindia Targoviste

Sursă foto: voluntarifc.ro

Adrian Mutu a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa despre dubla de baraj cu Chindia Targoviste pentru ramanerea in Liga 1 Betano.

“Emotiile sunt mari pentru ca e o echipa buna, cu un atac bun, al treilea din Liga 2, cu peste 40 de goluri marcate. Trebuie sa fim foarte atenti si concentrati si sa dam suta la suta. Altfel va fi dificil. E normal sa fim favoriti pentru ca suntem o echipa de Liga 1, dar sansele sunt egale pe teren. Noi nu ne consideram favoriti”, a spus Mutu.

Fostul international a mai declarat ca obiectivul sau principal este salvarea de la retrogradare dar ca, in masura in care va mentine Voluntariul in prima liga, asteapta intariri serioase in pauza de vara.

“Sper sa salvez echipa si sa-mi realizez obiectivul. Vom vedea ce se va intampla apoi. Am vorbit de doua ori cu domnul Pandele de cand am venit. Am si eu unele conditii pentru a putea face din echipa asta una mult mai puternica”, a mai declarat Mutu.

Prima mansa a barajului pentru Liga 1 are loc sambata la Voluntari, cu incepere de la ora 19:00, urmand ca returul sa se joace miercuri, 13 iunie, la Targoviste.

Meciul de la Voluntari va fi arbitrat de Radu Petrescu.



Mutu are emotii inaintea barajul cu Chindia Targoviste