Liga 1

Morutan face diferenta in Botosani – Viitorul cu primul sau gol in Liga 1

FC Botosani s-a impus cu 1-0 (0-0), luni seara, in fata campioanei Viitorul prin golul marcat de Olimpiu Morutan, prima reusita a acestuia intr-un meci de Liga 1 Betano.

Morutan a deschis scorul in minutul 61 cu un sut din interiorul careului dupa o faza creata magistral in flancul stang de patrunderea lui Bordeianu.

Golul celor de la Botosani a venit la doar doua minute dupa cea mai mare ratare a celor de la Viitorul, o lovitura de cap pe care Tucudean a trimis-o in transversala in urma unui corner.

Hagi a schimbat ambii jucatori de atac in minutul 68, Tucudean si Chitu, in locul acestora fiind introdusi Matan si Dragus.

Pe acest fond ultima sansa de egalare a Viitorului a venit in urma unei faze fixe de la coltul terenului, cand fundasul gazdelor Dumitras a fost aproape de un autogol cu o deviere pe spate. Cobrea, atent, a respins in transversala si de acolo mingea a iesit in corner.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Miron, Burcă, Dumitraş - Bordeianu (Rodriguez '74), Tincu - Roman, Moruţan (Oaidă '88), Buş - Popa (Serediuc '86). Antrenor: Costel Enache

FC Viitorul: Rîmniceanu - Băluţă, Ţîru, Horj (Dumitrescu '78), De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Ganea - Eric, Ţucudean (Măţan '68), Chiţu (Drăguş '69). Manager tehnic: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Unguruşan '22, '35, Miron '50 / Horj '35

Arbitri: Marcel Bîrsan.



Morutan face diferenta in Botosani – Viitorul cu primul sau gol in Liga 1