Liga 1

Moraes, tinta numarul unu a Stelei

Brazilianul Junior Moraes este jucatorul aflat in fruntea listei virtuale de achizitii pe care Gigi Becali a intocmit-o. Patronul ros-albastrilor se gandeste sa il aduca pe Moraes in iarna, dupa ce va scapa de Marius Bilasco. Iata aici in ce conditii poate ajunge varful brazilian in Ghencea si cum ar putea parasi si Pantelis Kapetanos formatia ros-albastra.
Moraes a fost propus Stelei si in vara de Ana Maria Prodan, insa, desi Gigi Becali l-a dorit, pretul de 2 milioane de euro solicitat a fost considerat prea mare de Victor Piturca, astfel ca mutarea nu s-a mai concretizat.

Dupa plecarea lui Piturca, Steaua a intrat intr-o perioada neagra, iar Becali il doreste din nou pe Moraes, mai ales ca Marius Bilasco si Pantelis Kapetanos nu mai dau un randament bun.

Marius Bilasco va pleca cu siguranta din Ghencea, in timp ce grecul Pantelis Kapetanos trebuie sa vina cu o oferta de 500 de mii de euro, altfel va ramane pana in vara.

In orice caz, Becali s-a interesat deja si de viata extrasportiva pe care Moraes o are si aflat doar lucruri care l-au incantat. Lui Becali i s-a spus ca Moraes duce o viata linistita si ca este foarte credincios.

Aceste doua lucruri au contat decisiv pentru Gigi Becali, care va incerca la iarna sa il aduca pe Moraes. Becali e dispus sa plateasca 1 milion de euro pentru brazilian, desi Jean Padureanu cere 1.5 milioane plus TVA.

Considerat revelatia returului trecut, Moraes a avut evolutii mai slabe in acest sezon, marcand sase goluri in 13 meciuri pentru Gloria Bistrita.

Onlinesport


Moraes, tinta numarul unu a Stelei