Liga 1

Mizele din Liga 1, sezonul 2020/2021

După sezonul tumultuos ce tocmai s-a încheiat, Liga 1 2020/2021 începe sub auspiciile multor polițe neîncheiate pentru mai toate echipele de top. Numărul mare de meciuri amânate și spaima constantă cauzată de Covid-19 au transformat sezonul 2019/2020 mai degrabă într-o rampă de lansare pentru mize uriașe în 2020/2021.

Majoritatea echipelor au acumulat frustrări pe fondul sezonului atipic, proaspăt trecut, iar noi credem că toate aceste minusuri vor servi ca punct de pornire pentru un nou sezon fulminant. În continuare, vom vorbi despre câteva dintre echipele care își doresc cel mai mult să facă din Liga 1 2020/2021 un spectacol.

Vezi cotele NetBet pentru meciurile din Liga 1.

CFR Cluj – repetir la trofeu?

Încheierea grăbită a meciurilor din 2019/2020 a determinat apariția multor cârcotași care contestă rezultatele finale ale echipelor, punându-le pe seama unor conjuncturi favorabile pentru unii și nefavorabile pentru alții. În acest context, este posibil ca CFR să își dorească cel mai tare să repete câștigarea titlului, pentru a reitera faptul că este cea mai bună echipă din România la ora actuală. Urmărim curioși evoluția echipei clujene, atât în Liga 1, cât și în Europa – credem că vor oferi multe surprize. Vezi cotele NetBet pentru meciurile din Liga 1.

Universitatea Craiova – după 30 de ani

Craiovenii nu au mai câștigat titlul din 1991. Acum, la aproape 30 de ani de la această reușită, este posibil ca Universitatea Craiova să fie echipa ce va porni cu motoarele turate la maximum. Universitatea a luptat în sezonul trecut până în ultima clipă pentru titlul, iar noi credem că nimeni și nimic nu va sta în calea moralului lor ridicat și a dorinței de a aduce titlul înapoi în Bănie. Noii veniți în urma transferurilor din vara aceasta îi vor da lui Cristiano Bergodi libertatea necesară de a alcătui un 11 ofensiv, cu aspirații la victorie în fiecare meci. Vezi cotele NetBet pentru meciurile din Liga 1.

FCSB – orgoliile cer titlul

Din postura de răsfățată a Ligii 1, care își adjudeca întotdeauna cele mai multe victorii, FCSB se vede pusă în postura în care trofeul Ligii 1 e o amintire din 2015. Toni Petrea își propune ca, prin stilul său bine pus la punct de a antrena și tacticile aproape perfecte, să reorganizeze echipa și să repună FCSB din nou pe locul 1. Rămâne de văzut dacă orgoliile roș-albaștrilor și dorința de a reveni în poziția de lideri ai Ligii 1 vor conta mai mult decât numeroasele echipe ce vin cu forțe proaspete din urmă. Vezi cotele NetBet pentru meciurile din Liga 1.

FC Botoșani – proaspăt ajunși în linia 1

Pentru echipa botoșăneană, Liga 1 este acasă din 2013, odată cu promovarea. Cu pași mărunți, dar constanți, FC Botoșani s-a transformat din singura echipă a județului Botoșani prezentă vreodată în Liga 1, în creatoarea de surprize în Europa League. Băieții sunt pe val, iar miza pentru sezonul 2020/2021 este cu siguranță mare. Dacă în calupul 2019/2020 au terminat pe locul 4, cu siguranță anul acesta se țintește un loc asemănător sau chiar mai sus. Iar noi suntem de părere că au început cu dreptul. Vezi cotele NetBet pentru meciurile din Liga 1.

Pe lângă echipele mai sus menționate, Viitorul, Astra Giurgiu și Dinamo sunt, spunem noi, echipe care impun și ele pretenții la titlu în prezentul sezon. Nu puțini sunt cei care își doresc să vadă, spre exemplu, clasicul FCSB – Dinamo în play-off. Mai ales acum, când Dinamo se bucură de suflul nou adus de finanțatorul Pablo Cortacero în Groapă. Atât la Viitorul, cât și la Astra Giurgiu, vorbim despre tradiție și potențial. Cu siguranță că în sezonul 2020/2021, vom asista la multe meciuri spectaculoase și la multe răsturnări de situație.Mizele din Liga 1, sezonul 2020/2021