Liga 1

Miriuta scoate punctul cu Craiova

Sursă foto: csuc.ro

Cu gandul la meciul de joi contra uriasului AC Milan, juvetii din Banie au remizat, sambata seara, pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 1-1 (1-1), intr-un meci din etapa a doua din Liga 1 Betano.

Oltenii au inceput in forta meciul disputat la Severin si dupa 14 minute deschideau scorul prin Baluta cu o reluare din sase metri.

Gustavo a centrat din dreapta, Bancu a intors mingea in fata portii si Baluta si-a trecut in cont al doilea gol in doua etape.

Craiova n-a avut consistenta sa securizeze rezultat si a incasat un gol pe o greseala individuala dupa numai zece minute.

Briceag s-a complicat inutil la o faza banala in preajma propriului careu, a pierdut in fata lui Gradinaru si din centrarea acestuia Cristescu a pus capul pentru 1-1.

Pana la finalul intalnirii cele doua echipe s-au anihilat reciproc, iar dupa ultimul fluier Vasile Miriuta a avut toate motivele sa fie bucuros.

Inca de la primul meci pe banca ilfovenilor Miriuta a adus un suflu nou si aduce primul punct pentru o echipa care incepuse campionatul cu o infrangere pe teren propriu.

Caseta tehnica

CSU Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Gustavo (Bărbuţ '75), Screciu, Zlatinski (Rossi '63), Bancu (Popescu '85) – Băluţă – M. Roman. Antrenor: Devis Mangia.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Albu, Tipuric, Zeba, Bucurică – Grădinaru (Buleică '56), V. Gheorghe, R. Costin, Cristescu (Kortzorg '90+4) – Pena (Batin '71), Răducanu. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Zlatinski '32, Băluţă '55 / Pena '28, Grădinaru '49, R. Costin '51, Bălgrădean '90+2

A arbitrat la centru Lucian Rusandu.



Miriuta scoate punctul cu Craiova