Liga 1

Miriuta, blocat de Chiajna

Cristi Tanase, presedintele clubului Concordia Chiajna, a declarat luni seara ca mutarea lui Vasile Miriuta nu este una rezolvata.

“Ma gandesc la situatia noastra, care este destul de delicata. Incerc sa doresc un antrenor care sa cunoasca jucatorii lui Dinamo, asa cum ii cunoaste Vasile Miriuta pe ai Chiajnei. E putin imoral pentru Chiajna ce se intampla”, a spus Tanase la Digi Sport.

“N-am vorbit cu niciun antrenor, pentru ca n-am rezolvat situatia, iar miercuri avem meci chiar cu Dinamo. Este o situatie delicata. Clubul Dinamo isi rezolva problema antrenorului, Miriuta isi vede visul cu ochii, il inteleg si pe el. Dinamo trebuia sa ne sune inainte sa lanseze aceasta situatie”, a adaugat Tanase.

Vasile Miriuta, antrenor la Concordia Chiajna, s-a inteles sa preia pe Dinamo chiar inaintea meciului direct din etapa a 11-a, partida programata miercuri seara in Stefan cel Mare.

Miriuta ar urma sa fie prezentat joi la Dinamo, in aceeasi zi in care Cosmin Contra cel mai probabil va primi votul de investitura la carma echipei nationale in Comitetul Executiv al FRF.



Miriuta, blocat de Chiajna