Liga 1

Mioveni – Sepsi 1-1. Gazdele au egalat la ultima faza din penalty si Dica ramane neinvins de la numirea pe banca tehnica a argesenilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/csmioveni.ro

Ultima clasata CS Mioveni a evitat in extremis infrangerea pe teren propriu in duelul cu Sepsi Sf.Gheorghe, duminica, intr-un meci din etapa a 24-a in Liga 1.

Covasnenii au deschis scorul prin Cosmin Matei, in minutul 9. Acesta a punctat cu un sut din interiorul careului la coltul lung.

Un avantaj de care oamenii lui Cristiano Bergodi au incercat sa tina pana la final intr-o maniera italieneasca, daca ne e permisa comparatia cu fotbalul din peninsula.

Eliminarea lui Nicolae Paun pentru cumul de cartonase galbene a dat insa peste cap intreaga exprimare tactica a celor de la Sepsi si a reprezentat o invitatie la atac pentru Mioveni.

Argesenii au ratat in doua randuri egalarea la suturile lui Diallo si Toma din minutele de final, pentru a puncta in cele din urma dintr-o lovitura de la 11 metri.

Rusu, atacantul care a facut cale intoarsa dupa experienta esuata de la FCSB, a fost faultat in careu si tot el a transformat de la punctul cu var pentru 1-1.

A doua reusita a lui Rusu de la revenirea la Mioveni si a patra din sezon.

Nicolae Dica ajunge la sapte puncte din noua posibile pe banca Mioveniului, echipa care ramane insa pe ultimul loc in clasament, la patru puncte in urma celor de la UTA, echipa de pe locul 15.

Caseta tehnica

CS Mioveni: Greab - Sno, Scarlatache, Garutti, Marquinhos Pedroso - Lixandru, Lepistu (D. Toma 69) – Antal (B. Krasniqi 78), Benchaib (A. Diallo 68), Carnat (Buziuc 78) - B. Rusu. Antrenor: Nicolae Dică;

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Bălaşa, A. Dumitrescu – Aganovic (Francisco Junior 81), N. Păun – Rondon (Tudorie 66), C. Matei (Achahbar 84), I. Gheorghe – Safranko (;. Tamas 85). Antrenor: Cristiano Bergodi;

Cartonaşe galbene: Lepistu 60 / Dumitrescu 28, IGheorghe 56, Păun 84'

Cartonaş roşu: / Păun 87;

Arbitri: Marcel Bîrsan - Mircea Mihail Grigoriu, Radu Adrian Ghinguleac,



Mioveni – Sepsi 1-1. Gazdele au egalat la ultima faza din penalty si Dica ramane neinvins de la numirea pe banca tehnica a argesenilor