Liga 1

Mioveni, primul gol si prima victorie pe teren propriu

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Intr-un duel al nou-promovatelor in CASA Liga 1, echipa CS Mioveni s-a impus in fata celor de la U Craiova 1948, cu 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Buziuc in prima repriza, minutul 17, dintr-o lovitura de la 11 metri provocata de Kovacic in duel cu Rusu.

Dupa o prima repriza extrem de modesta, Craiova lui Adrian Mutu a controlat partea secunda si a presat in cautarea egalarii.

In minutul 49 noul intrat Ondaan a trimis putin pe langa poarta dintr-o lovitura libera.

Echipa din Banie a reusit sa marcheze pana la urma, in minutul 61, dar reusita lui Hugo Vieira a fost invalidata eronat pentru un offside inexistent.

Cei de la Mioveni au fost aproape sa inchida meciul la lovitura de cap trimisa de Rusu in minutul 75. Parada senzationala a portarului Mogosanu i-a tinut in meci pe cei de la U Craiova 1948.

Hugo Vieira a ratat doua mari ocazii, in minutele 77 si 90+1. Mai intai a trimis peste poarta din sase metri dupa centrarea lui Asamoah. Apoi, jucatorul oaspetilor a sutat pe langa poarta singur in careu cu Ducan.

Gazdele au ramas in inferioritate numerica din minutul 87, cand Oancea a primit al doilea galben pentru un fault in marginea terenului asupra lui Raicea.

Pentru CS Mioveni sunt primele puncte obtinute pe teren propriu in actuala editie de campionat dupa doua infrangeri la rand, cu Rapid si CFR Cluj.

Caseta tehnica

CS Mioveni: Ducan - Garutti (Burnea '80), Scarlatache, Balaur - Rădescu (Cristea '80), Panait (Vereş '70), Dumitriu, Şerbănică - Toma (Oancea '62), Rusu, Buziuc (Coşereanu '63). Antrenor: Alexandru Pelici.

U Craiova 1948: Mogoşanu - Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert (Busu '46)- Asamoah (Raicea '85), D. Albu, Pop (Durmen '46) - Sidibe (Ondaan '46), Hugo Viera, Baeten. Antrenor: Adrian Mutu.

Cartonaşe galbene: Scarlatache '47, Panait '58, Ducan '72, Oancea '85, '87 / Sidibe '37, Albu '42, Busu '54, Kovacic '67.

Cartonaş roşu: Oancea '87.

Arbitru: Lucian Rusandu.



Mioveni, primul gol si prima victorie pe teren propriu