Liga 1

Milea aduce a treia victorie consecutiva a iesenilor

CSMS Iasi a câstigat cu 1-0 partida de pe teren propriu cu Ceahlaul Piatra Neamt. Singurul gol din derby-ul Moldovei a fost marcat de Milea, iesenii având si un penalty ratat de Tincu.

Iesenii au început mai bine meciul, însa Ceahlaul nu doar ca a echilibrat, dar aînceput sa aiba tot mai multe ocazii. Stana, Constantinescu si Badescu au amenintat serios în câteva rânduri poarta lui Irimia, care în minutul 19 a fost salvat de transversala la cea mai mare sansa a oaspetilor de a înscrie.

De cealalta parte, gazdele au fost obligate sa stea mai mult în aparare, dar nu au neglijat compartimentul ofensiv. Iesenii au iesit mai motivati pe teren de la cabine si la doar câteva minute de la startul reprizei a doua Milea a deschis scorul, dupa ce a reluat cu capul în poarta o centrare din lovitura libera.

Dupa doar un minut, trupa lui Liviu Ciobotariu a avut sansa sa se desprinda pe tabela. Herghelegiu a profitat de o gafa de proportii a lui Aloisio, a scapat singur în careu, de unde a sutat si pe lânga portar dar si pe lânga poarta.

O sansa si mai mare a fost irosita de ieseni în minutul 58, dupa un penalty acordat de Radu Petrescu la hentul lui Barna. Tincu a ratat însa incredibil, sutul lui de la 11 metri ducându-se în bara.

A urmat o perioada mult mai buna de joc a Ceahlaului. Barna a ratat ocazia egalarii în minutul 64, sutul lui de la centrul careului fiind respins cu piciorul de Irimia. Lukanovic a ratat si el dupa scurt timp, trimitând cu capul direct în bratele portarului, care a tinut închisa poarta iesenilor pâna la final.



Milea aduce a treia victorie consecutiva a iesenilor