Liga 1

Mihai Stoica ataca CFR-ul inaintea meciului direct

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, a lansat un atac la adresa rivalei CFR Cluj cu doar cateva zile inaintea meciului direct.

Oficialul stelist considera ca infrangerea suferita de clujeni in fata luxemburghezilor de la Dudelange este cea mai rusinoasa din intreaga istorie a fotbalului romanesc.

"Cred ca cei de la CFR ar trebui sa vorbeasca mai putin. N-am vazut meciul cu Dudelange, ca-mi pierdeam vremea sa vad cum o echipa din Luxemburg umileste campioana Romaniei. Este cea mai urata infrangere din fotbalul romanesc. La un moment dat baietii din Luxemburg aveau 5-0 impotriva campioanei Romaniei", a spus Stoica la Digi Sport.

Acelasi Stoica ofera si raspunsul pentru eliminarea celor de la CFR Cluj in playoff-ul Europa League, unul dintre cele mai surprinzatoare din acea faza a competitiei.

"Acolo arbitrii nu mai tineau cont de simulari. De cand sunt n-am vazut jucatori sa simuleze cum o fac Culio, Deac, Tucudean. La noi Tanase trebuie sa fie faultat de trei ori in careu pentru ca arbitrul sa dea penalty in favoarea noastra", a mai spus Stoica.



Mihai Stoica ataca CFR-ul inaintea meciului direct