Liga 1

Liga 1 s-ar putea incheia in stil mare

Oficialii LPF si FRF studiaza posibilitatea ca restul meciurilor ramase de disputat din actualul sezon de Liga 1 sa se desfasoare dupa sistemul turneelor finale.

In varianta in care sportul ar reveni in luna iunie, LPF ar putea renunta la etapeler ramase din playoff si playout, iar meciurile ar urma sa se joace in Bucuresti sau Cluj, frecventa urmand a fi din trei in trei zile si fara spectatori.

Pentru Bucuresti este luata in calcul Arena Nationala pentru meciuri, respectiv stadioanele Dinamo, Voluntari, Regie, Chiajna, Progresul-Spartac, Mogosoaia, Buftea, Metaloglobus, Daco-Getica, Berceni-FCSB, Afumati, Tunari si Popesti-Leordeni pentru antrenamente.

La Cluj sunt vizate pentru meciuri “Cluj Arena” si stadionul celor de la CFR Cluj, iar pentru antrenamente stadioanele din Medias, Sibiu, Tg.Mures, Alba Iulia, Turda si Dej.

Modelul este preluat din Italia, unde oficialii fotbalului doresc ca ultimele 12 etape de campionat sa se dispute la Roma, daca epidemia de coronavirus nu se va incheia pana la inceputul lunii august.

In Romania mai sunt de disputat opt etape din playoff si 12 din playout, la care se adauga cinci meciuri din Cupa Romania, semifinalele tur/retur si finala.



Liga 1 s-ar putea incheia in stil mare