Liga 1

Meciul Poli Iasi – FCSB sub semnul intrebarii

Partida din etapa a 5-a ar putea fi amanata din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus din tabara ros-albastrilor.

LPF va lua o decizie in privinta partidei de la finalul saptamanii in functie de anuntul UEFA la solicitarea celor de la FCSB pentru amanarea cu 48 de ore a meciului cu Slovan Liberec.

FCSB a solicitat UEFA sa amane pentru sambata meciul cu echipa din Cehia, partida programata joi seara la Giurgiu in turul 3 preliminar al Europa League.

”Momentan nu s-a cerut amanarea meciului Poli Iasi – FCSB. E clar ca acea partida din Liga 1 este legata de reactia pe care o va avea UEFA la ceea ce s-a petrecut la FCSB.

”Sunt sigur ca vom depasi acest moment. Le acordam tot sprijinul pe care il puteam acorda fotbalului romanesc indiferent de culoarea echipei.

”Nu cred ca vom avea meciuri amanate in campionat. Modul in care a fost modificat protocolul MTS ne permite sa desfasuram aceasta competitie (n.r. - CASA Liga 1)”, a declarat Justin Stefan, secretarul general al LPF la Pro x.



Meciul Poli Iasi – FCSB sub semnul intrebarii