Liga 1

'Meciul de aseara a fost blat cu licitatie'

Un cititor al Onlinesport si membru pe Forum scrie despre partida de duminica seara, Steaua - Dacia Mioveni. Iata explicatiile sale despre ceea ce s-a intamplat si mai ales despre cum s-au marcat golurile.
>>

Meciul de aseara a fost blat cu licitatie, nu alta. In prima repriza mioveniul a jucat de la egal la egal cu steaua, nici nu-mi imaginam ca va reusi Steaua sa marcheze in meciul asta, Miovenii bagau materiale si erau exacti in aparare. S-au ferit sa atace, desi stelistii nu-si faceau nici pe departe treaba in aparare.

In prima repriza, Cartu si-a promovat perfect marfa. La pauza a inceput licitatia, iar in repriza a doua s-a adjudecat produsul. Miovenii n-au mai jucat nimic, pase la adversar, spectatori in aparare, figuranti in atac.

Faza primului gol: corner Steaua, in zona in care ajunge mingea erau 6 jucatori de la Mioveni, 2 de la Steaua. Din cei 6 de la mioveni, unul singur alerga, restul erau spectatori, n-au schitat nici macar o miscare.

Daca are cineva o reluare cu faza aia, va putea vedea cum cei 2 jucatori de la Steaua (goian si neaga daca nu ma insel) sar cu jumate de metru peste apararea Mioveniului. De ce? Pentru ca de la Mioveni absolut nimeni nu a sarit la cap! in careul de 6m!

Golul 2...minge pierduta, fundasul Mioveniului avea prim-planul, dar surpriza, Pepe trece de el ca de un jalon si preia mingea nejenat, fundasul Mioveniului fuge spre poarta, Pepe il dribleaza pe portar si suteaza spre poarta...goala, deoarece Mioveanul se oprise din alergare, desi putea lejer sa respinga mingea din fata portii goale.

Penibil. Cred ca toata lumea vede chestiile astea, numai ca unii sunt prea bucurosi ca sa mai vada si altceva in afara de un nou campionat luat cu japca. Deja m-am plictisit. Imi doresc sa vad macar un meci al stelei in care sa nu mai fiu nevoit sa scriu de rau de ea.

<< Un mesaj scris pe forum de Orbette.

Comentati aici cazul Valiza.


'Meciul de aseara a fost blat cu licitatie'