Liga 1

Partida CSM Poli Iasi - Astra a fost amanata. ASA - Poli se joaca mai tarziu

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Partida de campionat dintre CSM Poli Iasi si Astra Giurgiu programata vineri de la ora 20:00 a fost amanata pentru 2 martie din cauza terenului inghetat si acoperit de zapada. Tot joi s-a modificat si programul etapei 25.

Gazdele ar fi vrut sa joace, dar Astra a presat avand in vedere starea proasta a gazonului, iar mecil a fost amat pentru 2 martie.

Partida de  vineri dintre ASA si  Poli Timisoara se va juca mai tarziu decat fusese stabilit initial. Meciul va avea loc de la ora 20:00, a anuntat LPF tot joi.

Probleme de organizare la Iasi

Firma care trebuia sa se ocupe de buna functionare a instalatiei de incalzire a gazonului a intrat in faliment, astfel ca terenul arenei Emil Alexandrescu a fost lasat la voia naturii.

Cum in ultimele zile a nins abundent si temperaturile au scazut mult sub zero grade, terenul de la Iasi a devenit unul nu doar impracticabil, ci si extrem de periculos pentru integritatea jucatorilor.

Marius Sumudica, antrenorul campioanei Romaniei, este extrem de vocal si ameninta chiar ca nu va trimite jucatorii in teren la Iasi.

"Daca nu sunt conditii, nu voi trimite echipa in teren sau voi juca cu cei care nu fac parte din lotul pentru Europa League", a spus Sumudica la Digi Sport.

Astra joaca joia viitoare pe teren propriu mansa tur a dublei cu Genk din saisprezecimile Europa League.

Intre timp iesenii s-au pregatit intreaga saptamana pe un teren sintetic pentru a proteja suprafata gazonului de pe "Emil Alexandrescu", iar presedintele Florin Prunea spune ca se fac eforturi pentru ca partida sa se dispute.



Partida CSM Poli Iasi - Astra a fost amanata. ASA - Poli se joaca mai tarziu