Liga 1

Meciul Botosani - Dinamo amanat din cauza ninsorii

Sursă foto: facebook.com/fcbotosani

Desi am trecut de jumatatea lunii martie, luna traditional de primavara in Romania, iarna nu se da plecata si l-a Botosani a imbracat orasul intr-o haina alba sambata seara.

Suprafata de joc este acoperita de zapada cu o ora inaintea startului partidei, iar arbitrul Andrei Chivulete va comunica la 20:30 o decizie daca se joaca sau nu conform programului initial.

“Iarnă în toată regula. Se fac eforturi mari pentru începerea partidei. Intrarea cu umbrele pe stadion este permisă”, au scris cei de la FC Botoşani pe Facebook.

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat sambata seara ca se va stabili ulterior noua data de joc, avand in vedere ca in urmatoarele doua zile se anunta de asemenea ninsori.

„Prognoza meteo pentru următoarele zile confirmă imposibilitatea progrămării jocului. Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoșani – Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior”, este anuntul oficial al LPF.

Poli Iasi - Astra ar putea fi, de asemenea, amanat, urmand ca duminica sa se ia o decizie la fata locului, in functie de conditiile meteo.



Meciul Botosani - Dinamo amanat din cauza ninsorii