Liga 1

Meci nebun la Calarasi cu cinci goluri si trei penalty-uri

Sursă foto: facebook.com/fanclubdunarea

Dunarea Calarasi a invins-o pe FC Botosani, cu 3-2 (2-1), intr-o partida disputata sambata dupa-amiaza in etapa a 8-a din Liga 1 Betano.

Botosaniul a deschis scorul in minutul 12 prin Rodriguez dintr-o lovitura de la 11 metri acordata pentru faultul lui Simion asupra lui Roman.

Centralul Catalin Popa a aratat apoi punctul cu var de la 11 metri si in celalalt careu, dar Pana s-a dovedit neinspirat si a ratat penalty-ul acordat Dunarii Calarasi in minutul 21.

Dupa ocazia ratata de Keyta gazdele au egalat in cele din urma, in minutul 29, prin Kanda cu un un lat din centrul careului pe sub Pap.

Echipa lui Dan Alexa avea sa intre in avantaj la cabine dupa golul inscrie de Dobrosavlevici cu capul, in minutul 37, dupa o centrare din corner.

Inca un penalty acordat gazdelor si transformat de acelasi Rodriguez aducea egalarea la sase minute dupa pauza.

Dupa alte cinci minute Botosaniul a ratat preluarea conducerii pentru a doua oara in meci. Golofca a centrat din dreapta la intalnire in fata portii, unde Roman a trecut pe sub minge, iar debutantul Fabbrini a deviat alaturi.

Replica gazdelor nu a intarziat sa apara si imediat Mediop a sutat putin pe langa poarta dupa o actiune luata pe cont propriu in careul oaspetilor.

In cele din urma acelasi Mediop Ndiaye a adus victoria pentru Dunarea Calarasi, a treia a sezonului pentru nou-promovata. Centrare din corner, Dobrosavlevici prelungeste cu capul si Ndiaye a profitat de anchilozarea apararii celor de la Botosani.

Caseta tehnica

Dunărea Călăraşi: Straton - Ţenea, Dobrosavlevici, C. Puşcaş, Mendy - Bourceanu (Honciu '46) - Kanda, G. Simion (Cucu '63), S. Pană, Keyta (Munteanu '70) - Ndiaye. Antrenor: Dan Alexa

FC Botoşani: E. Pap - Patache (Dumitraş '68), A. Burcă, A. Miron, Soiledis - Oaidă, J. Rodriguez (Brekalo '88) - D. Fabbrini, E. Papa (Ongenda '65), Golofca - M. Roman. Antrenor: Costel Enache

Cartonaşe galbene: Simion '11, Dobrosavlevici '49, Cucu '51 / Oaidă '18

Arbitru: Cătălin Popa.



Meci nebun la Calarasi cu cinci goluri si trei penalty-uri