Liga 1

Meci de ”șase puncte” între CFR Cluj și Rapid

Echipele CFR Cluj și Rapid București se întâlnesc, duminică seara, de la 19:00, în prima etapă din playoff, în Liga 1. În sezonul regular cele două formații și-au împărțit punctele, fiecare impunându-se pe propriul teren. Remiza nu e opțiune pentru niciuna dintre echipe în meciul direct din Gruia, iar Betano te invită să trăiești duelul CFR Cluj - Rapid la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, iată cum arată prima rundă a Noului Betano Master, disponibilă deja pe site, pentru meciul CFR Cluj - Rapid din playoff. Sunt patru pronosticuri, dintre care poți alege doar unu, dintre cele de mai jos:

Ambele marchează - DA/NU
De la revenirea giuleștenilor în prima ligă în două din cele patru meciuri directe ambele echipe au marcat. O dată pe terenul celor de la CFR Cluj (sezonul 2021/22) și la precedenta dispută directă din Giulești. Ambele partide s-au încheiat cu același scor, 2-1.

Cornere - Peste 9.5/Sub 9.5
Ultimele patru meciuri disputate de CFR Cluj în sezonul regular au avut o medie de 13.75 cornere/meci.  De cealaltă parte, în ultimele patru meciuri ale Rapidului media de cornere a fost de 8.25. Cele două meciuri din sezonul regular au avut fiecare câte 12 cornere (7-5 în Gruia și 6-6 în Giulești).

Înscrie până la pauză: CFR - DA/NU
CFR Cluj a marcat în prima repriză contra Rapidului în două din ultimele patru meciuri directe, de fiecare dată pe teren propriu, în Gruia. CFR a marcat de fiecare dată în prima repriză a ultimelor cinci meciuri jucate în sezonul regular.

Înscrie în repriza 2: CFR - DA/NU
Echipa pregătită de Dan Petrescu a punctat în repriza secundă a meciului precedent disputat în Giulești. De asemenea, în patru din ultimele cinci meciuri disputate în sezonul regular CFR a marcat în repriza secundă. Excepție a făcut egalul cu Sepsi (2-2), când scorul final a fost stabilit înaintea pauzei.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite.

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică.

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!



Meci de ”șase puncte” între CFR Cluj și Rapid