Liga 1

Meci cu miza mare la Sibiu intre Hermannstadt si Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Duelurile din playout devin din ce in ce mai tari pe masura apropierii finalului de sezon in Liga 1.

Partida de la Sibiu dintre Hermannstadt si Dinamo nu face exceptie, fiind un meci asa zis de sase puncte pentru cele doua formatii.

Sibiul are nevoie disperata de victorie pentru a spera la salvarea de la retrogradare, echipa lui Vasile Miriuta ocupand in prezent locul sase de baraj.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Hermannstadt - Dinamo

Cu o victorie in fata lui Dinamo sibienii s-ar distanta la patru puncte de Dunarea Calarasi, echipa aflata pe loc direct retrogradabil.

De cealalta parte, Dinamo are sansa de a trece pe primul loc in playout cu o victorie, profitand de egalul dintre Gaz Metan Medias si Poli Iasi.

Revenirea celor de la Hermannstadt pe arena proprie din Sibiu a fost de bun augur, baietii lui Miriuta obtinand sambata primul succes din playout, 1-0 cu Concordia Chiajna.

Doar doua puncte obtinusera sibienii in precedentele patru meciuri de campionat pana la disputa cu ilfovenii.

Dinamo are patru victorii in ultimele cinci meciuri, exceptia fiind infrangerea suferita la Calarasi. Trei victorii a obtinut Dinamo in ultimele sapte deplasari in Liga 1 si un singur rezultat de egalitate.

In cele trei meciuri directe de pana acum, Dinamo a obtinut doua victorii, iar o partida s-a incheiat la egalitate cu Hermannstadt in calitate de gazda la Targu Mures.



Meci cu miza mare la Sibiu intre Hermannstadt si Dinamo