Liga 1

Dinamo rateaza matematic prezenta in playoff!

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Pentru al doilea an consecutiv Dinamo nu va juca in playoff, dupa ce formatia din Stefan cel Mare a suferit, duminica, pe teren propriu, a zecea infrangere a sezonului in Liga 1 Betano, scor 1-2 cu FC Botosani.

Meciul din etapa a 24-a a inceput cum nu se poate mai bine pentru "Caini", care au deschis scorul in minutul 24 prin italianul Montini intr-un moment de presiune accentuata la poarta adversa.

Nistor a centrat din corner, grecul Papazoglu a reluat in transversala si de acolo mingea i-a venit perfect lui Montini pentru 1-0.

Asa am trait Dinamo - Botosani 1-2

Doar patru minute s-au bucurat dinamovistii de avantaj, acesta fiind anulat de Golofca pe contraatac dupa un sut din alergare la coltul lung care i-a aratat limitele portarului irlandez McDermott.

In partea secunda Dinamo a fortat cu toate liniile si acelasi Montini a trecut pe langa gol in minutul 74 la centrarea perfecta oferita de Jaadi de pe flancul stang. Varful italian a reluat slab cu capul pe langa poarta.

Un minut mai tarziu Botosani a dat lovitura pe contraatac prin Fabbrini, jucator care a trecut de N'Diaye ca de jalonul de la antrenament, iar pe Klimavicius l-a scos vinovatul de serviciu. Sut pe jos si McDermott s-a aruncat doar pentru fotografi.

Dinamo s-a zbatut in cautarea golului egalizator si a mai avut o singura faza notabila, sutul lui Ali peste poarta dintr-o lovitura libera in minutul 90.

Dupa doua victorii la rand pentru Dinamo vine esecul care consfinteste ratarea prezentei in playoff. "Caini" sunt la sapte puncte de ultimul loc in playoff cu doar sase puncte ramase in joc pana la finalul sezonului regular.

Caseta tehnica

Dinamo: McDermott - Aliji, Klimavicius, Grigore, Mustoe - Ait-Atmane (N’Diaye ’46), I. Filip (Jaadi ’70), Nistor - Zenke, Papazoglou (Popa ’56), Montini. Antrenor: Mircea Rednic.

FC Botoşani: Fraisl – Dumitraş (Patache ’70), Miron, Burcă, Holzmann - Karaboue, Rodriguez – Golofca (Papa ’86), Ongenda (Buş ’19), Fabbrini – Fulop. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Ait-Atmane ’31, Grigore ’32, Filip ’45, Aliji ’55 / Burcă ’80, Rodriguez ‘90+3, Fraisl ‘90+4

Ovidiu Haţegan (arbitru de centru).



Dinamo rateaza matematic prezenta in playoff!