Liga 1

Mara admite ca CFR Cluj n-a actionat moral in cazul Balgradean

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR Cluj, a vorbit joi intr-o emisiune televizata despre trecerea lui Cristi Balgradean de la FCSB la gruparea ardeleana.

Un transfer care a aprins fotbalul romanesc si care a generat o reactie virulenta din partea lui Gigi Becali, patronul echipei FCSB.

”E posibil sa nu fi actionat exact in limitele moralitatii, dar suntem intr-o competitie si fiecare incearca sa profite intr-un fel de greselile celuilalt. Urmam sa anuntam acest lucru saptamana viitoare, inaintea meciului cu FCSB. A fost o strategie a clubului nostru, una foarte interesanta si inteligenta”, a spus Bogdan Mara la Digi Sport.

Acesta a mai amintit ca o situatie similara s-a intamplat cu Ciprian Deac in urma cu trei ani, cand cei de la FCSB s-au intalnit in secret cu jucatorul inca aflat sub contract cu CFR Cluj.

In plus, Mara aminteste si de cazul lui Claudiu Belu, jucator semnat de FCSB pe cand acesta era la Astra.

”FCSB ne acuza pe noi de imoralitate, dar ei au facut mai rau cu Belu de la Astra. A jucat si in meciul direct. Promitem ca pe viitor o sa-i instiintam pe cei de la FCSB cand vom lua un jucator de la ei”, a mai spus Mara.



Mara admite ca CFR Cluj n-a actionat moral in cazul Balgradean