Liga 1

Lupta surda la retrogradare intre Timisoara si Chiajna

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

ACS Poli Timisoara si Concordia Chiajna au terminat la egalitate, scor 0-0, marti seara, intr-un meci din etapa a 4-a din playout. Vedeti aici cum arata clasamentul.

Un duel aprig intre doua echipe aflate la egalitate de puncte pentru evitarea celui de-al doilea loc retrogradabil, in care prudenta excesiva si imprecizia in ofensiva au determinat rezultatul final.

Concordia Chiajna a fost echipa mai prezenta in joc si care a ratat cele mai mari ocazii, in special in prima repriza, dar Timisoara putea da lovitura in finalul partidei la capatul unei contre care l-a avut in prim plan pe Mailat.

Prima sansa de gol a meciului a fost ratata de Cristescu, jucator care a reluat in bara, in minutul 18, din centrarea lui Dan Popescu.

Ilfovenii au trecut din nou pe langa gol in minutul 26 la capatul unui contraatac pe stang initiat de Ciobanu. Acesta a cautat coltul scurt si Straton a respins cu piciorul in corner.

Acelasi Straton s-a opus providential in minutul 39 la sutul trimis de Gradinaru de la peste 30 de metri.

Partea secunda a debutat cu o alta ocazie a oaspetilor, o dubla ocazie in minutul 48. Mai intai Straton a respins sutul lui Ciobanu din interiorul careului, pentru ca imediat dupa Raul Costin sa trimita peste poarta dintr-o pozitie favorabila.

Timisoara a facut un meci modest, dar chiar si asa in minutul 90 banatenii ar fi putut da lovitura la capatul unei faze care l-a avut in prim plan pe Mailat. Acesta a luat o faza pe cont propriu si a trimis din actiune putin pe langa poarta.

In prelungiri am asistat la accidentarea lui Melinte de la Chiajna, jucator lovit puternic cu cotul in plina figura de Pedro. O lovitura care l-a facut KO pe jucatorul celor de la Concordia.



Lupta surda la retrogradare intre Timisoara si Chiajna