Liga 1

Lupta pentru titlu prin ochii lui Reghecampf: “E normal ca CFR sa aiba prima sansa”

Laurentiu Reghecampf nu a uitat perioada petrecuta la FCSB, dar admite ca CFR Cluj ramane favorita in lupta pentru titlul din acest sezon intrerupt de coronavirus.

“Prima etapa este foarte importanta. Meciul de la Cluj intre CFR si FCSB/Steaua este foarte important. Ma voi uita la televizor si ii voi sustine pe cei de la Steaua.

“E normal ca CFR-ul sa aiba prima sansa. Pentru Steaua este un minus pentru ca Vintila nu a castigat un trofeu, dar avandu-i pe MM si Gigi langa el cu siguranta il vor ajuta foarte mult cu ceea ce inseamna pregatirea acestui playoff.

“CFR-ul este o echipa puternica, cu experienta, dar si Steaua, FCSB, are jucatori tineri, cu ambitie de a se transfera la echipe mai mari.

“Toate echipele vor suferi, mai ales echipele din playoff. Toate stadioanele puteau fi pline la meciurile din playoff. FCSB, CFR si Craiova aveau 20.000 de oameni, dar daca nu se poate asta este, ne vom uita la televizor.

“Cele trei se vor bate pentru castigarea campionatului, cu CFR si Steaua principale favorite. Cred ca Steaua va fi principala urmaritoare”, a declarat Laurentiu Reghecampf intr-un interviu acordat postului Telekom Sport.

Liga 1 se va relua oficial pe 12 iunie.

In prima etapa dupa intreruperea de coronavirus, a 3-a din playoff, CFR Cluj va primi vizita celor de la FCSB.



Lupta pentru titlu prin ochii lui Reghecampf: “E normal ca CFR sa aiba prima sansa”