Liga 1

Lupta in noroi intre U Cluj si Rapid

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Etapa a 23-a din Liga 1 a debutat meciul dintre Universitatea Cluj si Rapid, partida incheiata la egalitate, scor 0-0, vineri seara, pe Cluj Arena.

Intr-un peisaj veritabil de iarna, echipele Universtatea Cluj si Rapid au oferita o adevarata lupta in noroi pe un teren care nu ar face cinste nici pentru o partida din al treilea esalon.

Cele mai mari ocazii au aparut pe final de meci, fiecare dintre combatante trecand pe langa gol.

Primii care au ratat au fost giulestenii, in minutul 74, la sutul lui Costache din interiorul careului. Portarul Iliev a respins in corner cu un reflex salvator.

Trei minute mai tarziu, Ionita a luat o faza pe cont propriu, a patruns in centru, insa jucatorul Rapidului n-a mai avut precizia sa trimita pe cadrul portii si mingea a zburat mult peste.

Sepcile Rosii au trecut pe langa gol cu zece minute inaintea finalului dupa o faza fixa. Balan a sutat din lovitura libera si mingea deviata de zidul rapidist a ajuns cu sansa la Vladoiu. Mijlocasul dreapta al gazdelor a reluat pe poarta si Moldovan a avut o interventie de zile mari pastrand tabela intacta.

Rapid urca momentan pe locul trei in clasament, cu 42 de puncte, in timp ce U Cluj ramane in zona fierbinte a clasamentului, cu 23 de puncte. Locul 12 pentru Sepcile Rosii care inregistreaza al doilea meci fara infrangerea de la numirea lui Ioan Ovidiu Sabau in postul de manager general.

Caseta tehnica

U Cluj: Iliev - Fl. Ilie, Miron, Simion - Vlădoiu, Bic (I. Filip 64), Remacle (Jose Gomes 90+2), Oancea - Chipciu, I. Stoica (Haită 58), Fulop (Ad. Bălan 65). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Kait (Costache 46), Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 87), Ioniţă (Sefer 88). Antrenor: Adrian Mutu.

Cartonaşe galbene: Bic 43, Oancea 50, Vlădoiu 90+1, Chipciu 90+5 / Junior Morais 14, Albu 90+2

Arbitri: Marian Barbu - Ciprian Florin Danşa, Imre-Laszlo Bucsi.



Lupta in noroi intre U Cluj si Rapid