Liga 1

Lupescu si-a incheiat campania electorala: "Saptamana viitoare rasare soarele in fotbalul romanesc"

Ionut Lupescu si-a incheiat traseul electoral cu un mesaj publicat pe retelele de socializare, unul de mobilizare si de optimism inaintea alegerilor din 18 aprilie.

”Astăzi am vizitat ultima reşedinţă de judeţ în turneul naţional pentru preşedinţia FRF. Vreau să vă spun că sunt deosebit de încântat, din mai multe puncte de vedere: în cadrul întâlnirilor din aceste aproape două luni am revăzut prieteni dragi, cu care am lucrat, dar am întâlnit şi oameni noi, iar discuţiile pe care le-am avut cu ei, modul în care am relaţionat, îmi confirmă că am luat decizia corectă, aceea de a mă întoarce în fotbalul românesc”, a declarat Lupescu intr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Facebook.

"Sincer, eu ştiam deja că Generaţia de Aur este iubită de români, dar nu mi-am imaginat că eu şi colegii mei suntem iubiţi atât de mult. A fost o deosebită plăcere, pentru că absolut toţi au dorit să contribuie cu idei, prin grupuri de lucru, la dezvoltarea fotbalului. Am avut dezbateri şi am identificat multe idei bune pe care, cu siguranţă, le vom pune în aplicare în programul pe care, împreună, l-am realizat. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat. Cu siguranta, săptămâna viitoare, va ieşi soarele şi în fotbalul românesc”, a adaugat Lupescu.

Patru candidati se vor duela pe 18 aprilie in alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.Lupescu si-a incheiat campania electorala: "Saptamana viitoare rasare soarele in fotbalul romanesc"