Liga 1

Luciano Moggi a venit in Romania pentru Tanase si Rotariu

Laurentiu Reghecampf, noul antrenor al echipei Al Hilal (Arabia Saudita), spune ca din informatiile pe care le detine jucatorii Cristi Tanase de la Steaua si Dorin Rotariu de la Dinamo urmeaza sa fie transferati in strainatate, cel mai probabil in Italia.

Informatiile lui Reghecampf au la baza o intalnire pe care acesta a avut-o recent cu Luciano Moggi, fostul presedinte al clubului Juventus Torino.

"Am avut ocazia sa stau doua zile cu Luciano, am discutat foarte mult. Sunt cateva echipe interesate de Tanase. Moggi impreuna cu Ana incearca sa ia legatura cu patronul echipei si sa obtina pretul corect pentru Tanase. Nu stiu ce se va intampla, dar stiu ca exista interes. Si stiu ca este interes foarte mare si pentru Dorin Rotariu", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

In opinia lui Reghecampf jucatorii romani se pot transfera greu in campionatele puternice din vestul Europei in conditiile in care nu au vizibilitate in cupele europene.

Un exemplu in acest sens este mijlocasul Dorin Rotariu de la Dinamo.

"Pe Dorin nu-l cunosc foarte bine pentru ca nu l-am antrenat, dar la toate meciurile importante Dorin a avut prestatii foarte bune, a marcat impotriva noastra. Pacat ca cei de la Dinamo nu pot juca in Liga Europa, desi au obtinut calificarea. Este foarte greu pentru jucatorii tineri sa munceasca intr-un asemenea mediu. Ei trebuie sa joace in meciurile importante, pentru ca altfel, din campionatul romanesc, este foarte greu sa transferi un jucator la echipe importante", a completat Reghecampf.

Luciano Moggi s-a intalnit in aceasta saptamana cu oficialii lui Dinamo, dar si cu sotii Reghecampf.



Luciano Moggi a venit in Romania pentru Tanase si Rotariu