Liga 1

LPF aduce lamuriri despre reluarea Ligii 1 si relatia cu detinatorul drepturilor TV

LPF și EAD au discutat prin intermediul unei video-conferințe în vederea normalizării relațiilor dintre cele două organizații.

Liga Profesionistă de Fotbal a centralizat, astăzi, răspunsurile cluburilor din Casa Liga I la adresa FRF din data de 15 mai 2020, prin care se solicitase un punct de vedere cu privire la următoarele aspecte:

a. finalizarea actualului sezon competițional în eventualitatea în care vor exista cazuri de jucători depistați pozitiv cu virusul SARS CoV 2, în faza de reluare a antrenamentelor sau după reînceperea competiției.

b. necesitatea aplicării unor sancțiuni disciplinare pentru nerespectarea protocolului medical.

LPF a reiterat, astfel, principiul disputării tuturor celor 72 de meciuri pe terenul de joc, precum și necesitatea respectării meritului sportiv în vederea protejării integrității și imaginii Casa Liga I, precum și a conservării și creșterii încrederii fanilor în această competiție. Toate aceste aspecte au fost comunicate și în scris către EAD, prin transmiterea unei notificări care acoperă toate problemele invocate de partenerul media în ultima perioadă, se arata intr-un comunicat al Ligii semnat de presedintele Gino Iorgulescu.LPF aduce lamuriri despre reluarea Ligii 1 si relatia cu detinatorul drepturilor TV