Liga 1

Lovituri de departajare la Craiova - CFR Cluj in caz de egalitate!

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Comitetul Executiv al FRF a hotarat ca in caz de egalitate la meciul CS Universitatea Craiova si CFR Cluj titlul sa se decida la executarea loviturilor de departajare.

Cele doua echipe sunt despartite de doua puncte inaintea meciului direct in favoarea celor de la CFR Cluj.

Craiova are insa un meci mai putin disputat, restanta cu Astra, partida care nu se mai poate disputa din cauza termenului limita impus de UEFA pentru incheierea campionatului pana la 3 august cel tarziu.

“Întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunţarea reprezentantelor fiecărei ţări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv.

"Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câştigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Învingătoarea va primi 3 puncte în clasament şi va reprezenta România în ediţia 2020-2021 a Ligii Campionilor”, se arata pe site-ul FRF.



Lovituri de departajare la Craiova - CFR Cluj in caz de egalitate!