Liga 1

CFR Cluj castiga in inferioritate numerica la Iasi. Gol marcat la ultima faza dupa un penalty neacordat gazdelor!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj a evoluat in zece contra celor de la Poli Iasi din minutul 17, dar la ultima faza a meciului campioana sezonului trecut a dat lovitura prin Tucudean, jucator care a marcat golul de trei puncte la capatul unui contraatac.

O faza pornita de la o pasa trimisa gresit de un iesean, Tucudean a patruns pe un spatiu mare de manevra in jumatatea adversa si a finalizat cu exteriorul la coltul lung, nu inainte sa-l fi ridiculizat pe Gardos, un fost international al Romaniei.

Tucudean fusese introdus pe teren cu doar cateva zeci de secunde mai devreme, mutarea dovedindu-se una de mare inspiratie din partea antrenorului Alin Minteuan.

Asa am trait Poli Iasi - CFR Cluj 0-1. Tucudean marcheaza in minutul 90+3

CFR Cluj ramasese in inferioritate numerica dupa ce Emmanuel Culio a primit doua cartonase galbene in primele 17 minute al meciului din Copou. A doua intrare in realitate a fost de rosu direct, ceea ce ar fi insemnat cel putin doua etape de suspendare!

Cu aceasta victorie obtinuta in extremis la primul meci cu Minteuan principal pe banca, CFR Cluj reface diferenta de sase puncte fata de principalele urmaritoare, Craiova si FCSB, echipe care se infrunta in meci direct duminica seara pe Arena Nationala.

In minutele de final cei de la Poli Iasi au acuzat neacordarea a doua lovituri de la 11 metri. Prima data la piedica pe care Muresan i-a pus-o lui Patrick Petre, dupa care Hoban a fost lovit in mana de o minge reluata din apropiere. Cel putin un penalty indiscutabil!

La ambele faze centralul Iulian Calin a lasat jocul sa continue, doua faze care ar fi fost lamurite de arbitrajul video care nu exista deocamdata in Liga 1 Betano.

Poli Iasi mai pastreaza sanse minime la ocuparea unui loc in playoff dupa aceasta infrangere. Echipa din Copou joaca etapa urmatoare in deplasare cu Hermannstadt si doar printr-o minune poate prinde un loc in primele sase la finalul sezonului regular.

Caseta tehnica

Poli Iaşi: Peralta - Rus, Gardoş, Frăsinescu, Sin - Mihalache (Sanoh '74), Cioinac - Platini, Petre (Burlacu '80), Zaharia (Nascimento '60) - Garros.Antrenor: Flavius Stoican.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Mureşan, Camora - Djokovic, Bordeianu (Hoban '86), Culio - Deac, Costache (Ţucudean '90), Păun (Moutinho '65). Antrenor: Alin Minteuan.

Cartonaşe galbene: Gardoş '81, Burlacu '90 / Culio '6, '17, Deac '43, Moutinho '88, Camora '88.

Cartonaş roşu: Culio '17;

Arbitru de centru: Iulian Călin.



CFR Cluj castiga in inferioritate numerica la Iasi. Gol marcat la ultima faza dupa un penalty neacordat gazdelor!