Liga 1
ACS Poli Timisoara
Canu 38'
1
1
Incheiat
FC Botosani
Golofca 76'

ACS Poli Timisoara si FC Botosani la egalitate pe Bega

Intr-un meci din etapa a 8-a din playout echipele ACS Poli Timisoara si FC Botosani au terminat la egalitate, scor 1-1, iar diferenta dintre cele doua ramane de cinci puncte in clasament.

Cu sapte minute inaintea pauzie Timisoara a deschis scorul prin Canu la o faza clasica. Centrare din corner si fundasul gazdelor a reluat cu capul in poarta de pe linia careului de sase metri.

Timisoara a continuat sa preseze in cautarea golului doi, iar Fucek a ratat o buna ocazie cu patru minute inaintea pauzei.

Oaspetii au restabilit egalitatea in partea secunda prin Golofca, jucator ajuns la cota 8 goluri, dupa o pasa a lui Lorant Fulop.

Intrat in partea secunda, Fulop a schimbat jocul ofensiv al echipei din Botosani si nu mult a lipsit sa fie co-autor la un al doilea gol.

Fulop l-a gasit ideal demarcat in careu pe Popovici in minutele suplimentare, insa acesta a reluat defectuos spre poarta si faza a ramas fara rezultat pe tabela.

Incheiat
19:22

Final de meci la Timisoara.

A doua repriza

90'

Ocazie!

Botosaniul trece pe langa gol in prelungiri la pasa lui Fulop pentru Popovici. Acesta reia defectuos si Canu respinge in corner.

87'

Ungurusan suteaza periculos pe langa poarta Timisoarei. O sansa buna de gol ratata de Botosani.

86'

Golofca se prabuseste in careul gazdelor de langa Neagu. S-a ridicat insa rapid pentru a nu risca eliminarea. Atacantul oaspetilor are un galben.


76'

Gol Golofca!

Golofca egaleaza din pasa lui Fulop scapat singur cu portarul timisorean Straton. O faza care a facut sah mat apararea banatenilor. Este a opta reusita in acest sezon pentru Golofca.


59'

Cartonas galben !

Cartonas galben primit de Golofca.

46'

S-a reluat meciul de la Timisoara.

Pauza
18:17

Marcel Barsan pune capat primei reprize.

Prima repriza
41'

Timisoara continua sa preseze in cautarea golului doi si Cobrea blocheaza mingea trimisa de Fucek. Acesta l-a depasit cu usurinta in stanga pe Miron.


38'

Gol Canu!

Gazdele deschide scorul prin Canu la o lovitura de la coltul terenului. Mingea centrata in sase metri este transformata in gol de Canu cu capul. A treia reusita in acest sezon pentru Canu.

34'

Ungurusan centreaza din cadere pentru Golofca la prima bara. Intervine Straton si respinge cu un efort disperat.

33'

Bordeianu suteaza peste poarta dintr-o lovitura libera de la marginea careului gazdelor. O minge care ar fi fost gol, daca prindea poarta.

24'

Faza controversata in atacul Timisoarei. Se fluiera fault comis de Popovici spre nemultumirea fanilor echipei gazda.

1'

A inceput meciul de pe Bega.

Inainte de meci
17:42

Echipele de start

Timisoara: Straton - A. Neagu, Cînu, Scutaru, Novak - Artean, Soljic - Mailat, Croitoru, Fucek - Popovici

Botoșani: Cobrea - Miron, Tincu, Burcă - Ungurușan, Bordeianu, Cârstocea, S. Popovici - Golofca, Elek, Hergheligiu



ACS Poli Timisoara si FC Botosani la egalitate pe Bega