Liga 1
Dinamo
0
2
Incheiat
Craiova
Roman 66' Barbut 45'

Poli Iasi invinge la limita Astra Giurgiu

Etapa a 2-a din Liga 1 a continuat, duminica, cu meciul Poli Iasi - Astra Giurgiu. Partida e live text in aceasta pagina dupa ora 18:00.

Unicul gol al meciului din Copou a fost marcat de Frasinescu in minutul 43.

Poli Iaşi: D. Rusu - A. Gallego, Frăsinescu, Diallo, Panţîru - Chelaru, Passaglia - F. Cristea (Platini ’46), J. Teixeira (A. Cristea ’63), O. Horşia - A. Bălan (Mihalace ’75). Antrenor: Mihai Teja.

Astra Giurgiu: D. Lazar - D. Graur, Graovac, C. Dima, Radunovic - Begue, Simion, Crepulja (Biceanu ’58) - V. Gheorghe (Moise ’46), Alibec, F. Matei (Hambo ’73). Antrenor: Dan Alexa.

Cartonaşe galbene: Gallego ’34, Horşia ’70, Diallo ’85 / Graur ‘40.

Arbitru: Adrian Cojocaru.

Incheiat
23:07

Se fluiera finalul partidei.

A doua repriza

89'

Ocazie!

Pigliacelli intervine decisiv la cea mai mare ocazie a lui Dinamo in acest meci.


79'

Ultima schimbare la Craiova. Intra Fortes in locul lui Roman.

78'

Suporterii dinamovisti continua sa faca haz de necaz acompaniind cu ole-uri fiecare pasa a favoritilor. Se scandeaza de asemenea "campionii, campionii".

75'

Sin trimite mult peste poarta oltenilor, faza aplaudata ironic la scena deschisa de suporterii dinamovisti.

74'

Montini suteaza peste poarta si semneaza a doua ocazie a lui Dinamo in acest meci.


69'

Intre timp la Dinamo a intrat Filip in locul lui Bru.


66'

Gol Roman!

Craiova se desprinde pe tabela prin reusita lui Roman cu capul.

65'

Craiova ramane echipa mai periculoasa si Cicaldau suteaza in blocajul unui dinamovist. Dinamo e o echipa pierduta in spatiu, la fel cum a aratat si la Ovidiu in urma cu o etapa.

63'

Incursiune a lui Barbut in careul dinamovist, insa acesta nu are cu cine sa continue faza.


61'

A doua schimbare si la Dinamo: Moldoveanu in locul lui Cretu.


58'

Vladoiu in locul lui Borta la Craiova.

52'

Cea mai mare ocazie a lui Dinamo in acest meci vine la sutul lui Mrzljak care trece putin pe langa poarta.

50'

Lovitura libera pentru Dinamo de la aproximativ 25 metri de poarta adversa. Sutul lui Cretu este deviat de zidul oltenilor.


46'

Cate o schimbare in fiecare echipa la pauza.
Sorescu in locul lui Popa la Dinamo, Vatajelu in locul lui Bairam la Craiova.

46'

S-a reluat meciul cu vesti bune. Starea lui Eugen Neagoe, ajuns intre timp la Spitalul Floreasca, este una stabila, momentul critic fiind depasit. Slava Domnului!

Pauza
22:06

De la statia de amplificare s-a facut apel la solidaritate in pauza: "dincolo de orice rivalitate, acum e vorba de viata unui om. Suntem alaturi de antrenorul nostru care trece prin momente dramatice. Dumnezeu sa-l ajute".

22:04

In cele din urma se fluiera finalul primei reprize aici pe Arena Nationala. O repriza de 45+20 de minute, prelungirea fiind cauzata interventia ambulantei pentru a-i acorda primul ajutor antrenorului dinamovist Eugen Neagoe. Acesta ar fi lesinat pe banca in minutul 22 al partidei, iar informatiile inca neverificate vorbesc de o tulburare cardiaca severa si chiar de stop cardio-respirator.

Prima repriza
45'

Craiova aduce din nou mingea periculos in careul lui Dinamo si Roman rateaza de putin reluarea decisiva. Corner pentru olteni.


45'

Gol Barbut!

Craiova deschide scorul prin Barbut cu un sut din interiorul careului care parca a trecut prin portarul dinamovist.

44'

Bancu suteaza pe langa poarta din marginea careului dinamovist.

42'

Meciul este reluat cu un corner pentru Craiova, dar cui ii mai pasa de fotbal?! Va tinem la curent cu ultimele noutati despre starea de sanatate a lui Eugen Neagoe. Speram sa fie bine si sa revina cat mai curand pe banca tehnica.

40'

La aproape 20 de minute de la interventia pe teren, Ambulanta paraseste stadionul si se indreapta spre spital. In imediata apropiere a Arenei Nationale se afla un spital privat specializat in boli cardiovasculare.

39'

Neagoe este cu pieptul desfacut si conectat la aparatele pentru resuscitare. Este ceea ce pot vedea de aici de la masa presei care pe Arena Nationala se afla la un etaj superior.

34'

Suporterii olteni ii scandeaza numele lui Eugen Neagoe. Rivalii dinamovisti aplauda, dupa care striga cunoscutele trivialitati la adresa rivalilor din Banie. In continuare Neagoe primeste ingrijiri medicale in ambulanta care nu a parasit suprafata de joc.

29'

Eugen Neagoe ar fi suferit un infarct si primeste in aceste momente ingrijiri medicale in ambulanta care nu a parasit inca terenul de pe Arena Nationala.

26'

Meciul este oprit si ambulanta intra pe teren. Cuiva de pe banca lui Dinamo i s-a facut rau!

25'

Popa il lanseaza in dreapta pe Cretu, insa Bancu are o interventie de jucator de nationala. Craiova in posesie.

17'

O petarda explodeaza chiar langa Cicaldau. Acesta da semne ca ar vrea sa paraseasca zona, dar e oprit de Istvan Kovacs. In cele din urma decarul Craiovei suteaza putin peste poarta. Prima ocazie a meciului.

16'

Lovitura libera pentru Craiova din preajma careului dinamovist. Prima faza importanta a meciului.

14'

Este avertizat si Florin Borta de la Craiova.

9'

Duel frumos de la distanta al celor doua galerii. Din peluza dinamovista zboara prima petarda pe gazon, undeva in preajma fanionului de la colt. Jocul continua.


8'

Cartonas galben !

Andrei Sin de la Dinamo vede primul galben al meciului.

6'

Primul sut pe poarta apartine lui Dinamo prin Geani Mihai Cretu. Acesta a luat o faza pe cont propriu si a sutat pe langa poarta.

3'

Craiova incepe mai bine si are o posesie superioara. Dinamo e dispusa intr-o formula 4-2-3-1 pe hartie, dar in teren cel putin pe faza de aparare cainii stau in 4-3-3.

1'

A inceput meciul. Gazonul se prezinta intr-o stare precara, fiind peticit in multe locuri dupa concertul care a avut loc recent pe Arena Nationala.

Inainte de meci
21:01

Nici nu a inceput meciul si suporterii dinamovisti scandeaza demisia si impotriva patronului Ionut Negoita. Undeva pana in 10.000 de spectatori pe Arena Nationala. Suporterii olteni il cheama pe Neagoe la salut.

20:57
IMG-20190721-205431


Poli Iasi invinge la limita Astra Giurgiu