Liga 1
Pandurii
Surugiu 88'
1
3
Incheiat
FC Voluntari
Cernat 67' Popadiuc 38' Cazan 33'

Voluntari castiga in deplasare cu Pandurii

FC Voluntari a obtinut a doua victorie in decurs de trei zile la Turnu Severin. Dupa 1-0 cu Craiova in semifinalele Cupei Romaniei, de aceasta data echipa lui Claudiu Niculescu s-a impus in campionat in fata celor de la Pandurii, cu 3-1.

Cazan a deschis scorul in minutul 33 cu un sut din cativa metri la o minge respinsa in fata de portarul Popescu. Intr-o prima faza Spahija reluase pe poarta dintr-o centrare din corner.

Ilfovenii au continuat sa preseze si pana la pauza au mai punctat o data prin Popadiuc la o eroare in defensiva gazdelor. Totul a pornit de la o pasa gresita a lui Ilie spre propriul portar interceptata de Vodut si pasata ideal pentru finalizarea lui Popadiuc.

Gazdele au ratat cea mai mare ocazie a lor in minutul 42 prin Negrut. Acesta a luat o faza pe cont propriu si a cautat poarta cu un sut din actiune, desi avea si varianta unei pase in lateral.

Voluntari a trecut pe langa golul trei in minutul 65 la centrarea lui Maftei pentru urcarea lui Balan la bara a doua, dar dupa doua minute Cernat a facut 3-0 dupa o noua eroare majora in apararea gorjenilor.

In cele din urma Surugiu a redus din diferenta cu doua minute inaintea finalul. Un gol de onoare care nu a mai schimbat nimic din ecuatia celor trei puncte.

Pandurii Tg.Jiu: I. Popescu - Negoiţă (Dodoi '53), Ene, Fl. Ilie (Hamed '46), Buş - Ket (Erico '80), Cioinac - Firţulescu, Păcurar, Surugiu - Negruţ. Antrenor: Flavius Stoican

FC Voluntari: Balauru - Maftei, Spahija (Balaur '62), Cazan, Acsinte - Marinescu, Novac - Căpăţână (Deac '77), Cernat, Popadiuc - Voduţ (Bălan '55). Antrenor: Claudiu Niculescu

Cartonaşe galbene: Ene '34, Surugiu '41, Erico '87 / Novac '58, Spahija '60, Balaur '71

Incheiat
19:59

Final de meci.

A doua repriza

88'

Gol Surugiu!

Surugiu marcheaza golul de onoare pentru Pandurii.


72'

Ocazie!

Firtulescu suteaza in bara dintr-o lovitura libera.


67'

Gol Cernat!

Cernat inscrie pentru 3-0 dupa o gafa uriasa in apararea gazdelor.


65'

Ocazie!

Incredibila ocazie a oaspetilor ratata de Balan de langa bara a doua la o centrare a lui Maftei. S-a acordat corner considerandu-se ca Cioinac a deviat in afara terenului.

61'

Yasin Hamed suteaza mult peste poarta Voluntariului.

Pauza
18:47

Pauza in meciul de la Voluntari.

Prima repriza
43'

Reactie de orgoliu din partea gazdelor dupa cele doua goluri primite. Cioinac suteaza peste poarta.

42'

Negrut se dovedeste egoist si in locul unei pase in dreapta alege sutul pe poarta. Prinde Balauru fara probleme.


38'

Gol Popadiuc!

Presiunea oaspetilor da rezultate si Popadiuc face 2-0 cu un sut din interiorul careului. Totul a pornit de la o pasa gresita a lui Ilie spre propriul portar interceptata de Vodut si pasata ideal pentru finalizarea lui Popadiuc.

36'

Actiune a lui Cernat, acesta ii paseaza lui Popadiuc si acesta este deposedat de Ene, repliat excelent la dublaj in 20 de metri de propria poarta.

34'

Cei de la Voluntari raman sus si beneficiaza de o lovitura libera din care insa nu iese nimic. Cernat a centrat in careu, de unde gazdele au respins fara probleme.


33'

Gol Cazan!

Voluntariul deschide scorul prin Cazan cu un sut din cativa metri la mingea respinsa in fata de portarul Popescu la lovitura de cap a lui Spahija. A fost un corner de pe stanga si ilfovenii dezmortesc tabela de la Severin.

18'

Sut al lui Cioinac blocat de apararea ilfovenilor dupa un corner al gazdelor.

1'

A inceput meciul de la Turnu Severin.

Inainte de meci
18:05

Echipele de start

Pandurii: I. Popescu - Negoiță, Ene, Fl. Ilie, Buș - Ket, Cioinac - Firțulescu, Păcurar, Surugiu - Negruț.

Voluntari: Balauru - Maftei, Hrvoje, Cazan, Acsinte - Marinescu, Novac - Căpățână, Cernat, Popadiuc - Voduț.



Voluntari castiga in deplasare cu Pandurii