Liga 1

Sepsi obtine prima victorie in Liga 1

Intr-un duel al echipelor ajunse in premiera in Liga 1, Sepsi Sf.Gheorghe a invins-o pe Juventus Bucuresti, cu 2-1 (0-0).

Un meci disputat pe stadionul Tineretului din Brasov care n-a excelat in faze de poarta, dar care pana la urma a fost salvat de golurile marcate pe final.

Ghinga va ramane in istoria clubului din Sfantu Gheorghe ca primul marcator in Liga 1 pentru Sepsi dupa reusita din minutul 63.

Un gol venit dupa o faza incalcita. Patrick Petre a centrat la intalnire, mingea reluata intr-o prima faza spre poarta a fost respinsa de portarul Mingote in bara, apoi dintr-un ricoseu norocos a intrat in poarta.

Juventus a cautat fara succes egalarea si Tira a ratat cele mai mari ocazii ale bucurestenilor.

In prelungirile partidei Sepsi si-a securizat victoria prin reusita lui Claudiu Herea la capatul unui contraatac.

Oaspetii au redus din diferenta prin Stoenac in al treilea din cele cinci minute suplimentare, un gol care n-a mai schimbat soarta celor trei puncte.

Caseta tehnica

Sepsi: Niczuly – Burlacu, Oros (Damian '61), Ursu, Dumbravă – Ghinga, Thiaw (Fulop '53) – Astafei (Plibaitis '89), C. Herea, P. Petre – Hadnagy. Antrenor: Valentin Suciu.

Juventus Bucureşti: Mingote – Beţa (Ţîră '69), Benga, Wallace, Ştefan – Lungu (Bucşa '46), Stoenac – Buhăescu, Băjenaru, C. Petre (Călinţaru '46)– Măzărache. Antrenor: Daniel Opriţa

Cartonaşe galbene: Thiaw '24, Hadnagy '66, Niczuly '90+5 / Petre '5, Wallace '40, Stoenac '52, Măzărache '57

Arbitrul Adrian Comănescu a condus la centru partidaSepsi obtine prima victorie in Liga 1