Liga 1

Hermannstadt - Gaz Metan Medias 1-2. Dubla reusita de Valente si un penalty ratat de gazde

Echipa Gaz Metan Medias a castigat meciul considerat in deplasare cu Hermannstadt, scor 2-1, in debutul etapei a 4-a din Liga 1 - Playout. 

Ricardo Valente a deschis scorul in minutul 20 dupa o centrare a lui Roberto Deaconu de la coltul terenului. Valente, fara marcaj, a punctat cu o lovitura de cap.

Sase minute mai tarziu cei de la Hermannstadt au ratat o lovitura de la 11 metri prin Petrisor Petrescu, dupa faultul comis de Yuri asupra lui Sintean.

Petrescu a ales o executie pe centrul portii, mingea fiind blocata de portarul Plesca.

In cele din urma Petrescu si-a spalat pacatele de la penalty egaland scorul in minutul 31 cu un sut spectaculos de la 20 de metri.

Un gol anulat intr-o prima faza pentru o pozitie de offside, dupa care arbitrul Radu Petrescu a revenit asupra deciziei si a validat reusita.

Antrenorul Mihai Teja de la Gaz Metan a fost trimis in tribuna pentru proteste.

Gaz Metan a revenit la conducere in prelungirile primei reprize prin acelasi Valente, pasator decisiv fiind din nou Deaconu cu o minge din lovitura libera.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Figueidero – Măţel (Aosman '64), Matricardi, I. Stoica, Opruţ (Vodă '88) – Addae (Dâlbea '88) – Belu-Iordache, Alhassan (Sebaihi '65), Sîntean (Bagarici '46), P. Petrescu – Yazalde. Antrenor Eugen Beza;

Gaz Metan: Pleşca – Baco, Yuri, Trif (Larie '66) – Butean, G. Moura, Alceus, Deaconu (Roberto Romeo '67), Velisar – Ciocan (Valente '15), V. Morar (Ze Manuel '56). Antrenor Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Belu-Iordache '39, Sebaihi '77, Addae '78, Stoica '86 / De Moura '78, Pleşca '90+2;

Arbitri: Radu Petrescu - Valentin Avram, George Neacşu - Andrei Antonie.



Hermannstadt - Gaz Metan Medias 1-2. Dubla reusita de Valente si un penalty ratat de gazde