Liga 1

FCU 1948 – Farul 1-2. Liderul revine si castiga la Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Farul Constanta a plecat cu toate cele trei puncte din deplasarea cu FCU 1948, echipa care a deschis scorul inca din primele minute.

Oltenii au inceput mai bine partida si Baeten a deschis scorul in minutul 8 cu un sut din dreptul punctul cu var de la 11 metri din pasa lui Ganea. Totul a pornit de la o minge gresita de Baluta in propria jumatate de teren.

Cu zece minute inaintea finalului primei reprize Borza a restabilit egalitatea cu un sut imparabil din afara careului.

Farul a marcat golul victoriei in minutul 50 prin Mihai Popescu, dupa ce portarul Popa respinsese intr-o prima faza sutul lui Grameni.

Gazdele de la FCU 1948 au ratat cea mai mare ocazie a meciului cu un sfert de ora inaintea finalului. Bauza a scapat singur cu Aioani, dar portarul Farului a avut ultimul cuvant reusind sa respinga.

Farul ajunge la 37 de puncte dupa a 11-a victorie din sezon, in timp ce FCU 1948 se indeparteaza tot mai mult de ultimul succes in campionat.

Caseta tehnica

FCU 1948: Popa – R. Negru (Sidibe ’79), Duarte, R. Grigore, Huyghebaert – Asamoah (Marquet ’85), V. Achim – Baeten (Iancu ’60), Bauza, G. Ganea (Bahassa ’46) – A. Chiţu (Blanuta ’79). Antrenor: Paul Răducan.

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza (Corinus ’70) – Artean, T. Băluţă, Grameni (Casap ’69) – Torje (Doukoure ’60), Alibec (Moldoveanu ’88), A. Pitu (Stoian ’88). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Baeten ’37 / Larie ’71, Băluţă ‘76;

Arbitri: Iulian Călin – Ciprian Florin Danşa, Andrei Constantinescu.



FCU 1948 – Farul 1-2. Liderul revine si castiga la Craiova