Liga 1

Dinamo invinge Rapid in amicalul de la Saftica

Sursă foto: www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Dinamo si Rapid, marile rivale bucurestene, au disputat joi la pranz o partida de verificare in cantonamentul "cainilor" de la Saftica.

FINAL Dinamo - Rapid 1-0

UPDATE Dinamo deschide scorul!

"Cainii" au deblocat tabela in minutul 59 prin Perovic. Acesta a inscris cu o lovitura de cap dupa un corner, anunta pagina de Facebook a Rapidului.


UPDATE 12:00

Jocul a fost echilibrat, cu un plus pentru Rapid la numărul de ocazii. Drăghiceanu a avut două lovituri libere foarte periculoase, una scoasă greu în corner de Straton ('17), iar cealaltă a lovit bara ('36). 

Gazdele au avut un singur șut periculos, în startul meciului, puțin peste poarta lui Popa, anunță pagina de Facebook a celor de la Rapid. 


UPDATE 11:00

Antrenorul principal Adrian Mihalcea a anunțat echipa de start pentru meciul amical cu Rapid, programat în această dimineață, la ora 11:00, cu porțile închise, pe terenul central al bazei de pregătire de la Săftica.

Straton – Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Sin – I. Șerban, I. Filip – Ahmed Bani, Montini, Sorescu – D. Popa vor evolua din primul minut pentru Dinamo, anunta pagina de Facebook a celor de la Dinamo.

Pentru Rapid au intrat in teren din primul minut: Popa - Voicu, Iacob, Mallo, Copaci - Lazăr, Djuric, Crețu - Alami, Drăghiceanu, Hlistei.



Dinamo invinge Rapid in amicalul de la Saftica