Liga 1
Dinamo
0
2
Incheiat
FC Arges

Asa am trait Dinamo - FC Arges

Duelul de traditie intre Dinamo si FC Arges si-a consumat, sambata, un nou episod.

Marcatori: - / Tanase (11', 62')


Final de partida. FC Arges castiga in Stefan cel Mare. Pentru Dinamo este a patra infrangere la rand fara gol marcat.

Min.84 - Reluare pe spate a lui Moldoveanu. Mingea se duce mult peste poarta Argesului.

Min.78 - Dinamo iese pe contraatac si Greab intervine decisiv la sutul lui Sorescu. Interventia meciului pentru portarul echipei oaspete.

Min.78 - Tofan apare din nou la finalizare si nici acum nu gaseste spatiul portii. De remarcat bulevardele din apararea lui Dinamo.

Min.74 - FC Arges aproape de golul trei. Urcat in atac, fundasul dreapta Tofan trage putin pe langa poarta.

Min.71 - Mihaiu reia din prima pe poarta dupa o centrare din corner. Retine Greab fara probleme.

Min.62 - Gol FC Arges! Tanase reuseste dubla cu un sut din 16 metri la mingea intoarsa de Dumitrascu. Faza a pornit de la o recuperare a lui Serban in jumatatea adversa. Un gol venit pe fondul de dominare din partea gazdelor.

Min.61 - Faza superba creata de Dinamo. Neicutescu l-a lasat singur cu portarul pe Moldoveanu, dar acesta rateaza incredibil.

19:06 A inceput repriza secunda. O modificare la Dinamo: Neicutescu in locul lui Bani.

Min.45 - Moldoveanu rateaza cea mai mare ocazie pentru Dinamo. Lansat de diagonala lui Sorescu, Moldoveanu a preluat la marginea careului, a intrat in suprafata de pedeapsa driblandu-l pe Greab, insa in ultimul moment a aparut Joao Miguel si a respins de pe linia portii.

Min.42 - Ocazie Dinamo! Cea mai mare sansa pentru gazde e ratata de Bani. Sutul acestuia a trecut putin pe langa poarta argeseana.

Min.39 - Schimbare la gazde! Amzar nu mai poate continua si este inlocuit cu Bordusan.

Min.30 - Radu are o intrare dura din spate asupra lui Palic. Croatul are nevoie de cateva minute sa-si revina. Doar cartonas galben pentru fundasul stanga dinamovist.

Min.10 - Gol FC Arges! Oaspetii deschid scorul prin Cristi Tanase. Un super sut trimis de acesta din afara careului dupa degajarea portarului Greab si devierea lui Said cu capul. 

Min.6 - Oaspetii trimit primul sut spre poarta prin Said dintr-o lovitura libera indirecta.

18:02 A inceput meciul din Stefan cel Mare. Vreme excelenta pentru fotbal in Bucuresti dupa o dimineata cu ploaie torentiala si peisaj de toamna.

Echipele de start
Dinamo: 12 Esanu – 3 Radu, 24 Giafer, 27 Grigore, 75 Amzar – 32 Cretu, 5 Rauta, 38 Bani – 98 Mihaiu, 99 Moldovenu, 22 Sorescu.
FC Arges: 12 Greab – 2 Tofan, 5 Rauta, 14 Joao Miguel, 30 Musat – 4 Meza Colli, 7 Viana – 11 Isfan, 21 Palic, 10 Tanase – 44 Said.


De aceasta data se joaca in Stefan cel Mare, unde pana acum s-au disputat 45 de partide, dintre care 38 au fost castigate de Dinamo.

Doar cinci succese a inregistrat FC Arges pana acum pe terenul lui Dinamo. Alte doua meciuri s-au incheiat la egalitate.

Dinamo a castigat per totalul confruntarilor directe de 55 de ori in 91 de partide.

Cu toate acestea, Dinamo este echipa in fata careia cei de la FC Arges au obtinut cele mai multe victorii la nivelul Ligii 1. Este vorba de 24 de succese. Alte 12 jocuri s-au incheiat la egalitate.

Cea mai recenta confruntare directa dateaza din 16 mai 2021, in playout, cand Dinamo a invins-o in deplasare pe FC Arges, cu 2-1, intr-un meci capital pentru ramanerea in prima liga.

De retinut ca de-a lungul timpului au fost doar doua remize albe, ambele in Trivale. Ultimul 0-0 intre cele doua formatii dateaza din 23 martie 1997!

Forma de moment

Dinamo vine dupa trei infrangeri la rand in campionat, meciuri in care a incasat cinci goluri si n-a marcat nici macar o data.

Doua victorii a obtinut Dinamo in actuala editie de campionat, ambele pe teren propriu, cu Voluntari (3-2) si Academica Clinceni (3-1).

FC Arges a pierdut trei din ultimele cinci meciuri, dar este neinvinsa in ultimele doua deplasari (2-2 la Medias si 2-0 la Sf.Gheorghe).

Cotele oferite de CASA Pariurilor
Dinamo - 4.15 | Egal - 3.20 | FC Arges - 2.05



Asa am trait Dinamo - FC Arges