Liga 1

Liga 1, la jumatatea playoff-ului: Calcule pentru titlu

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Playoff-ul din Liga 1 Betano a ajuns la jumatate. In lupta pentru titlu pare sa se dea in doi, intre FCSB si CFR Cluj.

Esecul Universitatii Craiova de a invinge la Viitorul, venit dupa egalul pe teren propriu cu CFR Cluj, ii tine pe olteni la 8 puncte in spatele liderei din Ardeai. Daca ar fi batut Clujul si pe Viitorul, Craiova ar fi avut 35 de puncte, iar CFR 37. O lupta apriga pentru titlu, in trei. 

Insa, in situatia de fata CFR are 38, iar FCSB 35, iar Craiova 30. In ultimele cinci etape, CFR si FCSB au cele mai mari sanse de a lupta pentru trofeu.

CFR-istii sunt favoriti, pentru ca beneficiaza de avantajul injumatatirii punctelor dupa sezonul regulat. Astfel, in cazul unui egal de puncte cu FCSC, Clujul va fi campioana.

De aceea, ros-albastrii stau la mana feroviarilor. CFR trebuie sa piarda un meci si sa mai faca un rezultat de egalitate, in ultimele cinci partide, in timp ce FCSB trebuie sa castige toate meciurile pentru a trece peste in clasament.

Ultimul meci din playoff va fi unul direct, la Bucuresti, intre FCSB si CFR. Daca in acel meci, gazdele vor invinge, ar putea deveni campioane, cu conditia ca ardelenii sa mai faca pe traseu un rezultat de egalitate, iar elevii lui Teja sa castige toate meciurile.



Liga 1, la jumatatea playoff-ului: Calcule pentru titlu